Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Cine e cel mai bun jucător de la Viitorul?” Răspunul AMUZANT dat de Bogdan Ţîru :)

VIDEO ”Cine e cel mai bun jucător de la Viitorul?” Răspunul AMUZANT dat de Bogdan Ţîru :)

Farul Constanța

Comentarii

Este şi distracţie în cantonamentul Viitorului din Antalya. Cu Gabi Iancu şi Bogdan Ţîru în prim plan.

Viitorul a adunat deja două zile în cantonamentul din Antalya, iar greul abia acum începe pentru elevii lui Gică Hagi.

”De-abia două zile au trecut, ne bucurăm de vremea de aici şi antrenamentele sunt grele, normal dar suntem conştienţi că ne aşteaptă două săptămâni grele şi trebuie să fim pozitivi. Şi adversari buni, de care avem nevoie, pentru că, după cum ştiţi, în campionat o să avem patru meciuri foarte grele şi trebuie să avem nişte teste cu adversari puternici” spune Bogdan Ţîru.
 
Viitorul se pregăteşte în Antalya alături de Galatasaray Istanbul: ”Nu prea ne interesectăm cu ei, stau în partea cealaltă, nu ne prea intersectăm. Îi mai vedem aici puţin dar sunt foarte protejaţi, să spun aşa, pentru că nu avem contact cu ei”

Viitorul a încheiat anul pe poziţia a şasea. În 2020 are planuri mari. Playoff-ul nu-i sperie pe cei de la Viitorul Constanţa: ”Cred că ne-am obişnuit cu emoţiile pentru că în ultimii doi ani am luptat tot la fel, în perioada de iarnă, să prindem play off-ul. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios şi să acumulăm puncte pentru că fiecare punct va fi important. Trebuie să intrăm în play off, pentru că anul trecut am câştigat două trofee şi anul acesta trebuie să intrăm în play off şi să ne depăşim performanţa de anul trecut, adică să terminăm mai sus de locul 3”

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Viitorului, Bogdan Ţîru nu se gândeşte încă la un transfer: ”Când voi avea oportunitatea. Deocamdată mă pregătesc aici, îmi doresc să ajut echipa cât de mult pot şi când va veni vremea mea îmi doresc să plec undeva, la o echipă foarte bună. Trebuie să fiu optimist şi să îmi propun să ajung la o echipă foarte bună” mărturiseşte Ţîru.

Ţîru a răspuns şi la provocarea jurnaliştilor: ”Cine este cel mai bun jucător de la Viitorul Constanţa?” ”Păi după mine, el e!” (n.r Gabi Iancu) 

Afla mai multe despre: bogdan ţîruviitorulgabi iancu 

viewscnt
Articole similare