Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine este Andrei Raţiu, românul titular în premieră în sferturile Europa League? Este dorit de Real Madrid

VIDEO | Cine este Andrei Raţiu, românul titular în premieră în sferturile Europa League? Este dorit de Real Madrid

UEFA Europa League

Comentarii

Internaţionalul de tineret Andrei Raţiu va fi titular în meciul din sferturile de finală Europa League, dintre Valencia şi Villarreal. Partida va fi în direct la Telekom Sport 3.

După ce a pierdut cu 3-1 partida din tur, Villarreal are şanse minime la calificarea în semifinale, astfel că antrenorul Javier Calleja va miza pe el încă din primul minut, în premieră. Raţiu va purta tricoul cu numărul 38, cu numele Andrei pe spate. 

Andrei Florin Raţiu joacă la Villarreal B şi s-a născut pe 20 iunie 1998. Fotbalistul şi-a început cariera la Andorra de Teruel, un club din zona Aragones.

A fost transferat de Villarreal unde joacă actualmente pentru echipa secundă a clubului, în a treia serie din Segunda Division B. Raţiu evoluează ca fundaş dreapta, iar Real Madrid este interesată de acoperirea acestei zone pentru echipa secundă a clubului, Real Madrid Castilla. Aşa se face că se interesează în această iarnă de transferul unui fundaş care cunoaşte bine campionatul şi nivelul ligii a treia unde evoluează şi echipa secundă a clubului blanco.

Afla mai multe despre: andrei ratiuvillarrealeuropa league 

viewscnt
Articole similare