Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine este Ondrej Baco, marcator pentru Gaz Metan la debutul în Liga 1. "Sperăm să facem o figură frumoasă în campionat"

VIDEO | Cine este Ondrej Baco, marcator pentru Gaz Metan la debutul în Liga 1. "Sperăm să facem o figură frumoasă în campionat"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a obţinut, vineri, primul succes al sezonului, scor 2-0, pe teren propriu, împotriva nou-promovatei FC Argeş. Golurile au fost semnate de Dumitru Cardozo şi nou-venitul Ondrej Baco.

După exodul de sezonul trecut, Gaz Metan a trebuit să se reorienteze rapid. Unul dintre pariurile conducerii este fundaşul ceh Ondej Baco, marcator la debutul în Liga 1, în poarta celor de la FC Argeş. 

Ondrej Baco are 24 de ani şi este fost internaţional de tineret al Cehiei. Jucătorul a evoluat în cariera sa mai mult pe postul de fundaş central, măsurând 1.87 metri, dar se descurcă foarte bine şi ca fundaş dreapta, aşa cum a făcut-o pentru Gaz Metan Mediaş în meciul cu Argeş.

În cariera sa, Baco a mai evoluat doar în ţara sa natală, pentru SK Lisen, FC Zlin B şi Fastav Zlin. A sosit la Mediaş în această vară, din postura de jucător liber de contract. Cota sa piaţă, conform Transfermarkt, este 200.000 de euro.

În ciuda faptului că a pierdut trei sferturi din lot, victoria cu FC Argeş a readus din nou speranţa în vestiar. Noile achiziţii s-au acomodat bine, însă campania de transferuri nu pare a se fi terminat.

"Ne bucurăm că a venit prima victorie, ne bucurăm că am început cu dreptul meciurile de acasă. Nu am făcut un meci strălucit, dar am avut o atitudine bună şi cred că asta a contat. Încet, încet vin jucători, a venit Bacco şi a dat gol, or să mai vină... sperăm să facem din nou o trupă frumoasă şi o figură frumoasă în campionat. Trebuie să avem în cap că anul trecut am fost în playoff şi nu putem să avem un an mai slab. Dar vom vedea. Noi ne dorim în playoff. Momentan nimeni nu ne-a anunţat ce obiectiv avem, dar noi acolo jucătorii acolo ne dorim", a declarat Ionuţ Larie, la finalul partidei cu FC Argeş.

VIDEO Golul marcat de Ondrej Baco contra celor de la FC Argeş:

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare