Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine este Richard Gadze, eroul primei victorii a lui Bergodi la Voluntari

VIDEO | Cine este Richard Gadze, eroul primei victorii a lui Bergodi la Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi a bifat prima sa victorie la FC Voluntari în partida cu FC Hermannstadt. A fost un succes adus de Richard Gadze, fotbalist ghanez, în vârstă de 24 de ani.

Gadze a fost adus la Voluntari în această vară, după un sezon bun la Zira, în Azerbaidjan. Vârful născut la Accra marcase de 12 ori în 39 de partide pentru gruparea azeră, pentru care mai jucase sub formă de împrumut cu câteva luni înainte.

Richard a început fotbalul în ţara sa natală la Ebusua Dwarfs. În 2015 a ajuns în Super Liga Indiană la Delhy Dynamos, formaţie pentru care a marcat de 9 ori în 28 de meciuri. În 2013 a primit invitaţie din partea Federaţiei Ghaneze pentru a face parte din lotul Under 23 al ţării sale la WAFU Nations Cup.

Cele două goluri marcat azi contra lui Hermannstadt, au fost reuşitele cu numărul 2 şi 3 în Liga 1. Gadze a semnat pe 2 ani cu Voluntari şi este cotat la 200 de mii de euro de site-ul de specialitate, Transfermarkt. Poate juca în poziţia de vârf împins, dar poate fi folosit şi în bandă sau ca al doilea vârf. 

Afla mai multe despre: richard gadzefc voluntari 

viewscnt
Articole similare