Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cine este Stefan Ashkovski, fotbalistul care a marcat un gol senzaţional cu FCSB, după o cursă de 50 de metri

VIDEO Cine este Stefan Ashkovski, fotbalistul care a marcat un gol senzaţional cu FCSB, după o cursă de 50 de metri

FC Botoșani

Comentarii

Stefan Ashkovski a deschis scorul în partida dintre FCSB şi FC Botoşani, la capătul unei curse de excepţie.

La 29 de ani, Stefan Ashkovski a marcat probabil cel mai frumos gol din cariera sa. Fotbalistul echipei FC Botoşani a plecat cu mingea din propriul teren, şi nu s-a mai oprit decât să sărbătorească reuşita în poarta liderului din Liga 1.

Cine este Stefan Ashkovski, fotbalistul care a marcat cu FCSB după o cursă de excepţie

Născut la Skopje, în Macedonia, Stefan Ashkovski şi-a început cariera în Serbia, la FK Telekoptik. Două sezoane i-au fost de ajuns pentru a prinde un transfer impresionant la Partizan Belgrad, una dintre forţele campionatului.

Şi-a făcut debutul în noiembrie 2012, dar nu a fost păstrat în lot de Partizan, care l-a împrumutat pentru început la Donji Srem. Au urmat alte perioade de împrumut la formaţii precum Napredak, Stromsgodset, Shkendija sau Novi Pazar. La Partizan, Stefan Ashkovski nu a contat, însă a reuşit să-şi facă un nume în fotbalul din Macedonia.

În 2015, a fost convocat în premieră la naţionala ţării sale, pentru care a strâns patru selecţii. Ljubinko Drulovic a fost selecţionerul care a ales să-l cheme la prima reprezentativă, selecţionerul de la acea vreme fiind un foarte bun cunoscător al fenomenului în Serbia.

Pentru Stefan Ashkovski au urmat doi ani la Fortuna Sittard, în Olanda, un sezon la Gornik Leczna în Polonia şi unul în Bulgaria la Slavia Sofia. La Botoşani a ajuns în 2019, iar aici, fotbalistul de 29 de ani, pare că şi-a găsit locul. A bifat 54 de meciuri pentru gruparea moldavă, a marcat de 9 ori şi a oferit patru pase decisive. În prezent, Stefan Ashkovski este cotat la 350 de mii de euro.

Afla mai multe despre: stefan ashkovski 

viewscnt
Articole similare