Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine se scuză se acuză? Bancu, răspuns nesigur la acuzaţiile de rasism

VIDEO | Cine se scuză se acuză? Bancu, răspuns nesigur la acuzaţiile de rasism
Comentarii

Nicuşor Bancu se apără după ce a fost acuzat de rasism de către cei de la Viitorul. Căpitanul Universităţii Craiova nu este însă foarte sigur atunci când vine vorba de incidentul din minutul 45+2.

"Du-te în m***ii mă-tii de ţi**n împuţit!" este înjurătura pe care Nicuşor Bancu se pare că i-a adresat-o lui Bradley De Nooijer în prelungirile primei reprize a meciului dintre U Craiova şi FC Viitorul.

În urma clinciului petrecut între fotbaliştii celor două echipe, căpitanul oltenilor a văzut cartonaşul galben, în ciuda faptului că, cei de la Viitorul şi-ar fi dorit o sancţiune mult mai drastică.

"Nu cred că am spus aşa ceva. A fost un clinci acolo, cum este la fotbal, am încercat să merg să îi despart. El se luase de Martic, sau cine a fost acolo, am încerc să merg să îi despart, ca şi căpitan, să încetez clinciul. M-am băgat bineînţeles, mai mult în De Nooijer, ca să îi zic să îl las în pace.

Au fost înjurături, dar nu cred că am spus aşa ceva. Şi toate înjurăturile au plecat de la ei de pe banca de rezerve, că am fost acolo. Nu cred că a fost totul de la mine sau de la jucătorii noştri.

 

Aşa şi eu pot să spun de ei că au zis... Eu nu mai ştiu în momentul ăla ce a fost. Ei pot să vorbească acum, dar eu nu mai ştiu... pe fond de oboseală, au fost înjurături, normal. Şi ei au înjurat, şi noi am înjurat, nimic mai mult. Altceva nu îmi aduc aminte. 

Eu nu mai ţin minte, pe fond de oboseală poate am spus mai multe lucruri, dar nu cred că am spus. Îmi cer scuze faţă de ei.
Nu mi s-a mai întâmplat până acum, dar am fost puţin nervos că nu ne ieşea jocul şi poate de aceea am exagerat"
, a declarat Nicuşor Bancu la finalul meciului U Craiova - FC Viitorul. 

Afla mai multe despre: bancucraiovaviitorulinjuraturi 

viewscnt
Articole similare