Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cine spunea că din FIFA nu poţi obţine bani frumoşi? 50.000 de dolari pentru campionul de la "FUT 20 Champions Cup - Stage 2", care s-a desfăşurat la Bucureşti

VIDEO | Cine spunea că din FIFA nu poţi obţine bani frumoşi? 50.000 de dolari pentru campionul de la "FUT 20 Champions Cup - Stage 2", care s-a desfăşurat la Bucureşti

Alte sporturi

Comentarii

În perioada 22-24 noiembrie, la Bucureşti a avut loc o competiţie majoră de FIFA, "FUT 20 Champions Cup Stage 2", unde au fost prezenţi cei mai valoroşi jucători la FIFA 20 pentru Playstation 4 şi XBox. Premiile totale s-au ridicat la aproximativ 600.000 de dolari.

Fenomenul FIFA este unul care a prins amploare la nivel global, iar un jucător profesionist, talentat poate câştiga sume la care unii tineri nici nu îndrăznesc să viseze, la vârste foarte fragede. Este şi cazul neamţului Niklas Raseck, supranumit "NRaseck" sau mai simplu "NR7", în vârstă de 20 de ani.

Echipele de club din Europa şi-au trimis jucătorii să-i reprezinte la "FUT 20 Champions Cup - Stage 2". Numai la Bucureşti s-au regăsit jucători legitmaţi la formaţii precum Wolverhampton, West Ham, Feyenoord, Austria Viena, Ajax, Sporting Lisabona, AS Roma, VFB Stuttgard, Werder Bremen, Strum Graz, VFL Wofsburg Girona, sau chiar Team Ruud Gullit, sponsorizată de marele internaţional olandez.

  • Locul 1 a primit 50.000 de dolari
  • Locul 2 a primit 30.000 de dolari
  • Locul 3 a primit 15.000 de dolari

NR7 nu pornea ca favorit la Bucureşti. Avut probleme mari să iasă din grupe, pe Play Station 4, însă în fazele eliminatorii a fost de neoprit. Cel mai sonor succes a fost înregistrat în "sferturi", în faţa lui Donovan Tekkz, considerat cel mai bun jucător de FIFA din lume: dublă victorie, cu 2-1 şi 4-1.

VEZI AICI DUELUL EPIC: NR 7 vs TEEKZ

România nu a avut niciun reprezentant calificat pe tabloul principal, la nici una dintre cele două platforme. 32 de jucători s-au întâlnit pe cele două tablouri, iar finala mare a fost între cei mai valoroşi jucători de pe fiecare platformă (PS4 şi XBox).

În finală, neamţul "NR 7" l-a învins pe italianul "Qlash Crazy", pe numele său real Diego Campagnani, cu două victorii identice, la limită, scor 1-0, şi a pus mâna pe marele premiu: 50.000 de dolari.

VEZI AICI FINALA: NR 7 vs Qlash Crazy

Afla mai multe despre: fotbalfifa 20 

viewscnt
Articole similare