Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cioinac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la Petrolul: "Se pare că îi place de mine" :) Relaţia specială a fotbalistului cu Flavius Stoican

VIDEO | Cioinac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la Petrolul: "Se pare că îi place de mine" :) Relaţia specială a fotbalistului cu Flavius Stoican

Petrolul

Comentarii

Fotbalistul a ajuns la Petrolul convins de antrenorul cu care a lucrat şi la Dinamo şi la Poli Iaşi.

Mijlocaşul nici nu se gândeşte că va sta mai mult de un sezon în Liga 2. 
 
"Mai trebuie să vină câţiva jucători, să îi integrăm şi pe ei, dar suntem pregătiţi. De asta am venit. Îmi doresc să promovez cu Petrolul, nu am venit să mai joc încă un an şi încă un an în Liga a doua. Vreau să promovez.  Lucrez din nou cu Flavius. Aşa face când îi place un jucător. El se uită mai mult la caracter. Se pare că îi place de mine şi că a ales să mă ia cu dânsul la Petrolul" a declarat Ionuţ Cioinac. 
 
Flavius Stoican mai are trei săptămâni la dispoziţie pentru ca echipa lui să fie în mare formă la startul noului sezon. În acest interval, galben-albaştrii pleacă în stagiul din Turcia. 
 
"Am avut un stagiu şi la Braşov, în care am făcut mai mult exerciţii fizice, acum mergem să facem antrenamente cu mingea şi jocuri amicale. Sper să fim pregătiţi sută la sută la startul campionatului. Sunt echipe bune, care îşi doresc să promoveze, echipe de tradiţie, precum Rapidul, Farul, U CLuj, Uta, FC Argeş. Toate îşi doresc promovarea" spune antrenorul lupilor. 
 
 
 

Afla mai multe despre: petrolulstoicancioinacpromovareliga 2 

viewscnt
Articole similare