Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cioinac aruncă două bombe: ”Meme a venit la mine la pauză şi mi-a zis că o să fiu eliminat. Dică m-a înjurat!”

VIDEO | Cioinac aruncă două bombe: ”Meme a venit la mine la pauză şi mi-a zis că o să fiu eliminat. Dică m-a înjurat!”

FCSB

Comentarii

Ionuţ Cioinac a fost eliminat în minutul 71 după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru aplauze ironice la adresa arbitrului.

La flash interviu, Cioinac a oferit două ”bombe”. Meme i-a transmis încă de la pauză că va fi eliminat în a doua repriză. Mai mult de atât, a dezvăluit că la finalul meciului a fost înjurat de Dică.

”Arbitrul nu mi-a dat o explicaţie. Am făcut doar aşa (nr. strângând din mâini). Mi-a zis tu nu vorbeşti aşa cu mine. De parcă l-am înjurat sau i-am făcut ceva. Dacă FCSB încearcă cu astfel de mijlocace să câştige cu Poli Iaşi... La pauză Meme Stoica mi-a zis că arbitrul trebuia să mă elimine din prima repriză, şi că în a doua repriză sigur voi fi eliminat. Luaţi-i interviu lui Meme Stoica! Pe mine mă cheamă Cioinac, nu Teixeira şi joc la CSM Iaşi nu la FCSB. La finalul meciului, Dică a dat noroc cu Flavius Stoican, s-au îmbrăţişat, apoi a mai tras de el, nu ştiu ce a făcut, apoi s-a uitat la mine şi m-a înjurat. Asta e, suntem bărbaţi!”, a declarat Cioinac la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cioinaciasifcsbmemedica 

viewscnt
Articole similare