Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cioinac, ridiculizat de Cornel Dinu: ”Are faţă de lucrător la schela petrolieră unde lucra tata”. Cum i-a caracterizat pe Bokila şi Şerban

VIDEO | Cioinac, ridiculizat de Cornel Dinu: ”Are faţă de lucrător la schela petrolieră unde lucra tata”. Cum i-a caracterizat pe Bokila şi Şerban

Superliga

Comentarii

După ce i-a greştit numele lui Cioinac, numindu-l Cioican, Cornel Dinu a analizat faza la care acesta a fost eliminat în meciul cu Dinamo şi l-a comparat cu muncitorii de la ”schela petrolieră la care lucra tata”.

”Când îi văd figura îmi vin în minte vechii lucrători trimişi de Uniunea Sovietică, aparent izbăvitoare şi doar cuceritoare, cu Sovrom Petrolurile prin schela petrolieră unde lucra tata pe la Viforâta. Are faţă de Sovom Petrol 100% băiatul ăsta, dar să-l lăsăm aşa cum e”, a afirmat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Despre Jeremy Bokila: Nemec a jucat titular în aceaastă partidă şi e mai bine decât să vedem caricatura aceea de fotbalist care este Bokila.”

Despre Şerban: ”Şi ăsta... un băiat foarte reuşit, nu ştiu ce caută la Dinamo la ora actuală. Arată aşa o figură... la ora actuală e o modă nenorocită, după ce imităm pieile roşii cu atâtea tatuaje, acum mai avem şi bărbile astea la mulţi dintre jucători, majoritatea sunt parcă ar fi din ISIS, noi copiem din păcate ce este mai rău”.

Afla mai multe despre: cioinacliga 1dinamocornel dinu,  

viewscnt
Articole similare