Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Deac, extrem de sincer după meciul cu Rennes: "Nu meritam victoria". Cum îşi explică fotbalistul rezultatul

VIDEO | Ciprian Deac, extrem de sincer după meciul cu Rennes: "Nu meritam victoria". Cum îşi explică fotbalistul rezultatul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat miraculos, pe teren propriu, 1-0, cu Rennes, după ce Mario Rondon a marcat un gol în finalul partidei. Francezii au dominat pe toată durata paritdei, iar Ciprian Deac a fost fair-play la flash interviul de la final.

"Nu am meritat victoria, ne-au dominat. Sunt jucători de valoare, aleargă incredibil, dar când joci cu sufletul poţi să depăşeşti talentul. În seara aceasta am suferit foarte mult, dar fotbalul înseamnă şi suferinţă", a declarat Ciprian Deac după meci. 

Decarul campioanei a centrat la golul lui Rondon şi a dezvăluit că acea fază s-a lucrat intens: "Am lucrat foarte mult în această dimineaţă, ştiam că pe scurt au probleme. Mă bucur că munca noastră a dat roade, un fotbal la acest nivel... o fază fixă poate decide soarta".

CFR CLUJ APROAPE DE PRIMĂVARA EUROPEANĂ. CALCULELE CALIFICĂRII

Celtic Glasgow a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Lazio, în cea de-a patra runda a Grupei E a Europa League, grupă din care face parte şi campioana Ligii 1, CFR Cluj.

În urma acestui succes, Celtic a acumulat zece puncte şi şi-a asigurat calificarea în primăvara europeană. CFR Cluj ocupă locul al doilea, cu nouă puncte, şi are nevoie de cel puţin un punct în ultimele două meciuri pentru a fi sigură de calificare. Lazio este a treia, cu trei puncte, iar Rennes este eliminată, având un singur punct.

"Atât timp cât nu suntem calificaţi matematic, nu am câştigat nimic. Trebuie să fim la fel de concentraţi", a mai declarat Deac la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare