Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Ciprian Deac regretă rezultatul de la Mediaş: ”Ei s-au mulţumit cu egalul după felul în care au abordat meciul”

VIDEO Ciprian Deac regretă rezultatul de la Mediaş: ”Ei s-au mulţumit cu egalul după felul în care au abordat meciul”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. În acest meci, Ţucudean a revenit la un joc oficial după o pauză lungă cauzată de problemele la inimă.

La finalul remizei de la Mediaş, Ciprian Deac a explicat: ”Ne aşteptam să fie un meci de luptă, terenul nu prea a fost cum ne-am aşteptam, pentru că aici tot timpul gazonul a arătat destul de bine, dar ţinând cont de vremea de afară, a arătat cum a arătat” a mărturisit unul dintre greii vestiarului de la Cluj.

Deac regretă rezultatul final al meciului şi a subliniat intenţiile echipei gazdă de a se mulţumi cu o remiză: ”Ne pare rău că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte, asta ne-am propus. Cred că ei s-au mulţumit şi cu egalul, după formula şi sistemul pe care le-au abordat. Asta e, e bine că n-am primit gol. Suntem o echipă care stă foarte bine în teren, o echipă care nu dă şanse adversarului” a mai adăugat vedeta CFR-ului.


viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe