Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Marica declaraţii incendiare despre Dinamo. Patronul Farului dă vina pe Negoiţă pentru situaţia clubului "Dânsul doreşte ca echipa să falimenteze"

VIDEO | Ciprian Marica declaraţii incendiare despre Dinamo. Patronul Farului dă vina pe Negoiţă pentru situaţia clubului "Dânsul doreşte ca echipa să falimenteze"

Farul

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre problemele de la Dinamo, iar patronul celor de la Farul dă vina pe Negoiţă, dar şi pe jucătorii clubului din Ştefan cel Mare, pentru situaţia în care se află echipa.

Ciprian Marica declaraţii incendiare despre Dinamo

Ciprian Marica a răbufnit şi a spus tot ce avea pe suflet, legat de Dinamo. Patronul celor de la Farul Constanţa a dat declaraţii cu privire la problemele care se află la clubul din Ştefan cel Mare şi dă vina pe Negoiţă şi pe jucătorii echipei.

"Ştim cu toţii situaţia de la Dinamo, însă nu scuză cu nimic prestaţia primei echipe. Indiferent dacă ar fi avut banii sau nu, haideţi să nu o dăm numai pe conducători sau pe situaţia de acolo.

"E vorba de echipă, de prestaţia ta, de ceea ce îţi doreşti tu ca jucător. Până la urmă ai ales să rămâi, eşti aici... joci mai prost dacă nu ai bani, sau cum? Până la urmă tu trebuie să îţi faci treaba pe teren. Sigur, ai găsit o situaţie dificilă, dar tu ca jucător trebuie să te montezi, trebuie să arăţi că ai caracter şi să joci. Cred că jucătorii care au rămas şi au ales să joace, trebuie să joace în adevăratul sens al cuvântului.

"Nu îmi imaginam că Dinamo poate pierde la scor cu Botoşani. Mi se pare mult prea mult. Ne aducem aminte că şi Astra a trecut prin situaţii dificile şi totuşi au reuşit să se regrupeze, să strângă rândurile şi să joace. Asta e situaţia. Până la noi finanţatori, noi oameni care vin să se implice, un nou viitor al lui Dinamo, dacă va mai exista, ei sunt jucători profesionişti şi trebuie să o facă de o manieră...Am văzut şi interviurile după joc. Cum vă montaţi? Păi joci la Dinamo, ce mândrie poate fi mai mare decât să joci la un club de tradiţie, cu mii de suporteri care iubesc această echipă. Situaţia financiară, dacă nu îţi convine, pleci acasă. Dar dacă rămâi, trebuie să o faci onorabil şi respectabil, pentur culorile lui Dinamo, pentru tine şi nu numai.", a declarat Marica cu privire la atitudinea jucătorilor clubului.

"În ciuda faptului că unii vor să omoare această echipă, să intre în faliment, suporterii se opun şi fac tot ceea ce le stă în putinţă şi sunt de admirat. Speranţa moare ultima. De încredere nu cred că mai are rost să mai vorbim, că nu mai are nimeni încredere, dar lumea mai are speranţă. De partea spaniolilor cred că nu mai are rost să vorbim, aşteptăm şi vedem ce se întâmplă.", a mai spus Cristian Marica legat de fanii lui Dinamo.

"Pe mine, repet, mă deranjează pasivitatea lui Ionuţ Negoiţă Are o responsabilitate, nu poţi să dai clubul pe mâna unor neica-nimeni, şi totuşi să te speli pe mâini. Nimeni nu spune cine sunt, de ce i-ai dat, în ce condiţii ai dat acest club. Clubul Dinamo nu este unul oarecare. Atunci când alegi să te implici la Dinamo ai nişte responsabilităţi şi trebuie să ţi le asumi. Nu mă surprinde nesimţirea cu care vorbeşte Negoiţă de un club atât de important. Se spală uşor pe mâini.... Şi mă mai deranjează şi că suporterii se duc şi iau masa pe la Rin. Totuşi, acest om e responsabil. Se pune întrebarea dacă chiar a dat (n.r. clubul). Toată lumea vorbeşte că de fapt el este în spatele acestor spanioli şi dânsul doreşte ca echipa să falimenteze. Îi convine situaţia, aşa dă de înţeles.", a adăugat patronul celor de la Farul despre Negoiţă.

Dinamo este într-o situaţie neaşteptată pentru un club cu o aşa tradiţie. Echipa are numeroase probleme şi cele mai multe dintre ele sunt rezolvate chiar de fanii grupării din Ştefan cel Mare, dar şi de alţi oameni care vor binele "câinilor". Cu toate acestea, nici ajutorul lor nu este suficient fără conducerea care trebuie să pună serios umărul la treabă, pentru ca Dinamo să nu dea faliment.

Dinamo este pe locul 11 în campionat li are doar 19 puncte în cele 18 partide jucate în Liga 1.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare