Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Marica şi Florentin Petre au îmbrăcat din nou în tricoul lui Dinamo şi speră să-i vadă pe "câini" în play-off

VIDEO | Ciprian Marica şi Florentin Petre au îmbrăcat din nou în tricoul lui Dinamo şi speră să-i vadă pe "câini" în play-off

Superliga

Comentarii

Jucători importanţi din istoria lui Dinamo au evoluat astăzi din nou în tricoul roş-alb, în cadrul unui turneu organizat la Ploieşti, iar la final şi-au exprimat speranţa ca trupa lui Mircea Rednic să reuşească calificarea în play-off, chiar dacă realizarea acestui obiectiv pare uşor utopică în acest moment.

Ciprian Marica a fost surprins de evoluţia roş-albilor din meciul cu CS U Craiova şi speră ca victoria la scor să le ofere dinamoviştilor moralul necesar pentru a câştiga şi în faţa Astrei.

"Cred că pe toţi ne-a suprins victoria la scor. Este de bun augur pentru dinamovişti. Demult aşteptau această victorie, sper să  le readucă moralul, să le redea încredere băieţilor şi să abordeze la fel de încrezători meciul care urmează.

(n.r. Montini) A marcat trei goluri, a fost seara lui. Felicitări! Sper să o ţină la acelaşi nivel"
, a declarat Ciprian Marica.

Florentin Petre a sesizat o schimbare în bine după sosirea lui Mircea Rednic şi crede că Dinamo poate ajunge în play-off doar dacă va câştiga tot până la final.

"Am văzut-o (n.r. ambiţia) doar aseară în anumite momente ale jocului. Se vede o schimbare în bine. Sper să îi ţină ritmul ăsta şi să o ducă până la capăt

Au dar trebuie să câştige şapte meciuri după calculele mele (n.r. inclusiv partida câştigată deja cu CS U Craiova
", spune Florentin Petre.

Şi Florin Prunea consideră că Dinamo mai are şanse la play-off, cu condiţia ca oamenii lui Rednic să nu mai facă niciun pas greşit până la finalul sezonului regulat.

"Sepsi este o pretendentă la la locul 5. Rămâne bătălia la locul 6 care se dă între mai multe echipe. Dinamo are şansa ei, urmează pentru ei un meci la Giurgiu, o reeditare a ultimei etape de anul trecut când ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat şi după aceea ultimele patru etape. Punctele sunt puţine, dar nu cred că depind doar de ei. Sunt şi alte rezultate", a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florentin petremaricaprunea 

viewscnt
Articole similare