Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, nu exclude instalarea lui Daniel Pancu pe banca tehnică. "Ar fi frumos"

VIDEO | Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, nu exclude instalarea lui Daniel Pancu pe banca tehnică. "Ar fi frumos"

Fotbal

Comentarii

În această dimineaţă, Poli Iaşi a anunţat că înţelegerea cu antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, nu a mai fost prelungită.

Mircea Rednic a preluat-o pe Poli Iaşi în luna ianuarie a acestui an, timp în care a adunat 21 de meciuri, având un bilanţ: 6 victorii, 4 egaluri şi 11 înfrângeri. Cele două părţi au căzut de comun acord că o nouă colaborare nu ar mai fi benefică pentru nimeni, aşa că astăzi a fost oficializată despărţirea.

"Îi mulţumesc public lui Mircea pentru că a fost un factor decisiv în salvarea de la retrogradare, un antrenor titrat cum n-a mai avut Iaşi, un sufletist, ştiţi cum a ajutat Iaşiul. Azi drumurile noastre s-au despărţit, îi urez mult succes, sunt convins că ieşenii îl respectă şi oricând va veni în oraşul nostru, cine ştie poate la echipa noastră va fi primit cu braţele deschise. Avem câteva opţiuni, dar nu e bine să dau nume atâta timp cât nu e nimic sigur. Ne gândim la varianta cea mai bună şi privim cu încredere viitorul sezon", a declarat preşedintele celor de la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.

În ultimele ore, s-a speculat că noul antrenor al echipei va fi Daniel Pancu. Fostul jucător şi antrenor al Rapidului este născut la Iaşi, a jucat pentru echipa locală şi nu ar spune NU unei oferte venite din oraşul natal.

"(Ar fi frumos să fie un ieşean?) Ar fi frumos să fie, am văzut că s-au speculat multe nume pe piaţă. Tot timpul am susţinut că Iaşiul trebuie să-şi promoveze resursa umană, avem copii foarte buni, tehnicieni foarte buni în Iaşi, ar fi o variantă bună şi un ieşean. (Despre 16 echipe) Din martie am fost convins că e varianta ideală pentru că a fost singura cercetare făcută pe România care spunea că 16 echipe e ideal pentru sistemul nostru competiţional, e palpitant. Eu am spus de când am venit că în maximum 5 ani vreau să jucăm în cupele europene. Avem foartem ulţi jucători la final de contract, încă nu avem antrenor, nu va fi un start de sezon uşor", a completat Ciprian Paraschiv

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare