Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu, două intervenţii spectaculoase în AC Milan - Porto! Reflexul de zile mari prin care a evitat un scor zdrobitor în prima repriză

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu, două intervenţii spectaculoase în AC Milan - Porto! Reflexul de zile mari prin care a evitat un scor zdrobitor în prima repriză
Comentarii

Portarul român Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a avut o prestaţie bună în prima repriză a meciului dintre AC Milan şi FC Porto, din grupele Champions League.

Ciprian Tătăruşanu, intervenţii de zile mari în AC Milan - Porto

Partidele de miercuri din grupele Champions League se văd pe Telekomsport.ro. 

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a jucat, de la 19:45, cu FC Porto, iar echipa lusitană a preluat rapid conducerea, încă din startul partidei. 

În minutul 6, Diaz a fost găsit în interiorul careului şi a trimis mingea în poartă, pe lângă Ciprian Tătăruşanu, care a ieşit să-l blocheze. Balonul a trecut de linia porţii, în ciuda efortului făcut de doi fotbalişti ai gazdelor de a evita reuşita. 

Totuşi, scorul putea căpăta proporţii până în minutul 45 şi doar fotbalistul român a făcut ca tabela să indice tot 1-0 pentru FC Porto.

Cea mai spectaculoasă intervenţie a primei reprize a avut loc în minutul 17. După o fază fixă, Grujic a reluat cu capul spre colţul lung, iar Tătăruşanu a atins mingea cu degetele şi a trimis în corner. 

Opt minute mai târziu, tot Tătăruşanu s-a evidenţiat. Acelaşi Grujic s-a înălţat peste apărarea lui AC Milan, a trimis cu capul lângă bară, iar fostul titular al naţionalei României a scos, din nou. 

VIDEO | Golul marcat de FC Porto cu AC Milan

VIDEO | Intervenţia spectaculoasă a lui Tătăruşanu

VIDEO | Românul a scos de lângă bară

 

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milan portochampions league 

viewscnt
Articole similare