Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu rămâne optimist după înfrângerea cu Spaniei: "Şansele de calificare rămân aceleaşi ca înaintea partidei"

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu rămâne optimist după înfrângerea cu Spaniei: "Şansele de calificare rămân aceleaşi ca înaintea partidei"

Fotbal

Comentarii

Naţionala României a fost învinsă de Spania, în această seară, scor 1-2 (0-1), în etapa a 5-a a preliminariilor Campionatului European 2020. Cel mai bun jucător al partidei a fost, incontestabil, Ciprian Tătăruşanu.

Chiar dacă "tricolorii" au pierdut partida contra Spaniei, portarul celor de la Lyon, Ciprian Tătăruşanu, a declarat că nu sunt motive de disperare după această înfrângere cu Spania, calificarea urmând să se decidă în partidele directe cu Norvegia şi Suedia, de pe teren propriu. În acelaşi timp, "Tătă" speră ca suporterii vinovaţi de incidentele din timpul partidei să fie traşi la răspundere de autorităţi.

"Sincer, meciurile mai grele sunt când nu am nimic de apărat. Atunci când sunt multe ocazii, îm intru mai repede în mână. Spania a jucat foarte bine. Este o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din lume şi s-a văzut în prima repriză asta. Dacă o luăm cu dacă...dacă nici portarul lor nu scotea e final două, îi băteam cu 3-2, dacă oluăm aşa. Sunt acolo, în poartă, şi îmi fac treaba. Nu mă tem, nu mă tem la nimic, doar că l-am vizionat şi am văzut că de foarte multe ori încearcă scăriţă. De această dat a schimbat şi m-a păcălit. O să fie ca şi înainte de meciul cu Spania, sunt aceleaşi şanse de calificare. Vom juca cu ambele echipe acasă. Din păcate, cred că vom juca fără spectatori. Îmi pare rău că unii suporterii vin la stadion să facă asemenea gesturi, după care noi suferim. Dar autorităţile probabil că-i vor pedepsi cum se cuvine. Este adevărat că am fost expus, dar nu este prima oară când sunt expus. Este meseria mea şi mă bucur că am făcut un meci foarte bun", a spus Tătăruşanu, după partida cu Spania.

Rezervă la Lyon, Ciprian Tătăruşanu a refuzat să comentez postura sa la club. Replica este una profesionistă, în care îşi demonstrează experienţa acumulată în cei 5 ani de fotbal prin campionatele Franţei (Nantes şi Lyon) şi Italiei (Fiorentina).

"Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest lucru. Sunt jucătorul lui Lyon, avem un antrenor care, pentru moment, a ales un alt portar în favoarea mea. Sunt profesionist, mă antrenez, sper să primesc o şansă şi să profit de ea", s-a limitat să declare fostul portar al celor de la Gloria Bisitriţa şi FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare