Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu recunoaşte lipsa de valoare a tricolorilor: "Dacă am bătut doar Malta şi Feroe, înseamnă că asta ne este valoarea"

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu recunoaşte lipsa de valoare a tricolorilor: "Dacă am bătut doar Malta şi Feroe, înseamnă că asta ne este valoarea"

Echipa națională

Comentarii

Portarul echipei naţionale a României, Ciprian Tătăruşanu, nu a avut ce să facă la cele două goluri marcate de suedezi, vineri seară, în partida câştigată de scandinavi împotriva tricolorilor, la Bucureşti, în preliminariile Campionatului European din 2020.

Căpitanul naţionalei României este tranşant şi afirmă că, dacă în această campanie de calificare naţionala a învins doar Malta şi Feroe, înseamnă că asta e valoarea echipei. În acelaşi timp, Tătăruşanu crede în şansa tricolorilor, care pot merge în barajul Europa National League, acolo unde le aşteapta posibile adversare precum Scoţia, Ungaria, Islanda, Serbia sau Norvegia.

"Mai este o posibilitate, eu vorbesc de aceste calificări. Am pierdut calificarea, acum mai avem un meci cu Spania, trebuie să ne revenim şi să încercăm să facem un meci bun acolo. Cu toţii ne doream o victorie, dar Suedia a fost echipa mai bună în seara asta şi trebuie să recunoaştem că au meritat victoria. Ne-au dominat de la un capăt la altul. Ne-am dorit, dar fotbal nu am reuşit să facem un meci bun. Suedezii au fost mai valoroşi ca noi. Oricât ne-am fi dorit noi, şi ne-am dorit cu toţii să câştigăm în seara asta, Suedia a fost echipa mai valoroasă.  Eu cred că în seara asta am făcut cel mai slab meci din calificări. Au fost mai buni ca noi astăzi, nu ne-au dat nicio şansă, ăsta e adevărul. Păi dacă în acest moment am bătut doar Malta şi Feroe, înseamnă că asta e valoarea noastră

Debutantul Vasile Mogoş şi Ciprian Deac s-au încurcat reciproc la primul gol primit de tricolori, gol ce le-a turnat plumb în ghete jucătorilor români. Cu toate acestea, Ciprian Tătăruşanu este realist şi recunoaşte că şi fără acea greşeală, Suedia a fost superioară.

"Mogoş a făcut un meci ca şi restul echipei, şi aici mă includ şi pe mine, slab. Cu toţii am făcut un meci slab şi e o înfrângere normală, la jocul pe care l-am prestat. Nu putem să mergem în Spania şi să abandonăm să mai jucăm. Totuşi, fotbalul este un joc de plăcere, încercăm acolo să facem un meci bun, să facem mai mult decât am făcut în seara asta. Era la fel de dezamăgit ca şi noi toţi, e şi normal, s-a pierdut o calificare, dar o decizie probabil o va lua el împreună cu preşedintele Federaţiei", a completat portarul celor de la Lyon.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare