Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Keşeru, golgheterul anului 2019: "Mă simt aproape ca la 20 de ani". L-a speriat posibila grupă de la EURO

VIDEO | Claudiu Keşeru, golgheterul anului 2019: "Mă simt aproape ca la 20 de ani". L-a speriat posibila grupă de la EURO

Fotbal intern

Comentarii

La Gala Fotbalului Românesc 2019, Claudiu Keşeru a câştigat premiul pentru "golgheterului anului". Atacantul lui Ludogoreţ se simte onorat că încă mai apare în astfel de anchete. De asemenea, el a vorbit şi despre echipa naţională şi ce urmează să se întâmple cu Mirel Rădoi la cârmă.

"Mă bucur, sunt mândru şi flatat în acelaşi timp că, în ciuda faptului că trec anii, reuşesc totuşi să confirm din punct de vedere statistic. Mă simt aproape ca la 20 de ani, nu aş zice chiar ca la 20 de ani, pentru că, după meciuri, recuperarea e puţin mai grea", a declarat Keşeru după ce a primit premiul. 

Internaţionalul român a vorbit şi despre noua "faţă" a echipei naţionalei cu Mirel Rădoi ca selecţioner şi şansele pe care le avem la baraj: "Acum să sperăm că vom începe anul nou cu multă energie pozitivă, cu atitudine din partea tuturor, inclusiv a voastră, care să fie ca şi un motor care împinge pe toată lumea de la spate. Să nu mai avem parte de probleme, să nu mai apară lucru necunoscute de nimeni, pe care să le aflăm şi noi din presă. Este un subiect delicat, pentru că dezamăgirea este încă proaspătă. Încă se face simţită. Dar cu siguranţă, odată cu anul nou care vine, ne vom gândi la acest baraj de Liga Naţiunilor"

Keşeru recunoaşte şi că a avut parte de o sperietură la tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European: "M-am speriat, m-am speriat într-o primă fază când am văzut posibilele adversare, care erau de fapt din grupa cealaltă. Ulterior m-am uitat pe reguli".

Afla mai multe despre: keserugala fotbalului romanesc 

viewscnt
Articole similare