Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Keşeru, în formă maximă pentru echipa naţională: hat-trick de senzaţie în 23 de minute

VIDEO | Claudiu Keşeru, în formă maximă pentru echipa naţională: hat-trick de senzaţie în 23 de minute

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru, a reuşit un hat-trick în partida cu Botev Vraţa, pe care formaţia internaţionalului român a câştigat-o, scor 4-1, duminică, în deplasare, în etapa a 11-a din campionatul Bulgariei.

Keşeru a făcut hat-trick-ul în decurs de 23 de minute, după ce Jody Lukoki a deschis scorul în minutul 10. Atacantul român a înscris trei goluri în stil de mare atacant, în minutele 20, 39 şi 43, de fiecare dată cu execuţii din prima.

În minutul 53, Valeri Domovchiyski a redus din diferenţă pentru gazde. S-a terminat 4-1, iar Ludogoreţ a acumulat 26 de puncte şi a urcat pe primul loc, la un punct avans de Levski, care nu şi-a jucat meciul de etapă. Vraţa ocupă locul 11, cu 11 puncte.

Claudiu Keşeru a ajuns astfel la 12 goluri în 20 de partide jucate în acest sezon, în toate competiţiile. Click AICI pentru a vedea golurile lui Keşeru din partida de duminică.

Keşeru, în vârstă de 31 de ani, face parte din lotul echipei naţionale pentru meciurile cu Lituania şi Serbia, din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: keserugolludogoret 

viewscnt
Articole similare