Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Keşeru, "killer" la antrenamente! Formă de zile mari pentru atacantul revenit la FCSB

VIDEO | Claudiu Keşeru, "killer" la antrenamente! Formă de zile mari pentru atacantul revenit la FCSB

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru (34 de ani) a semnat cu FCSB şi şi-a arătat calităţile şi setea de revanşă, la antrenamente, după ce fusese tras pe linie moartă la Ludogoreţ. FCSB a postat, pe Instagram, un videoclip cu o demonstaţi de forţă a lui Keşeru, la ultima şedinţă de pregătire.

Claudiu Keşeru, "killer" la antrenamentele FCSB!

FCSB şi-a luat golgheter. Claudiu Keşeru, omul care a marcat 28 de goluri între 2014 şi 2015, la FCSB, a revenit la echipa roş-albastră şi e gata să pună umărul serios la revirimentul trupei lui Edi Iordănescu. Luni, 30 august, Keşeru a făcut vizita medicală şi a fost prezentat oficial, marţi, 31 august.

Chiar dacă n-a mai jucat în ultima perioadă petrecută la Ludogoreţ, Claudiu Keşeru a arătat un nivel fizic destul de bun la antrenamentele FCSB, dar şi că nu şi-a pierdut îndemânarea de a "umple" porţile. Internaţionalul român a fost vedeta şedinţei de pregătire, în condiţiile în care FCSB trimite jucători la loturile naţionale, iar Tănase şi Coman sunt accidentaţi.

Keşeru, oficial la FCSB

La 34 de ani, internaţionalul român se va lupta pentru postul de titular cu Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Florin Tănase, care a mai fost folosit, la nevoie, în centrul atacului. 

"Bine ai revenit, Claudiu Keşeru! FCSB anunţă revenirea lui Claudiu Keşerü, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de astăzi. Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", a anunţat vicecampioana României.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Afla mai multe despre: claudiu keseruantrenamentefcsbvideo 

viewscnt
Articole similare