Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Niculescu, mulţumit de egalul obţinut în inferioritate numerică împotriva Rapidului. "A fost un meci echilibrat. Am încredere totală că putem promova"

VIDEO | Claudiu Niculescu, mulţumit de egalul obţinut în inferioritate numerică împotriva Rapidului. "A fost un meci echilibrat. Am încredere totală că putem promova"

Fotbal

Comentarii

CS Mioveni şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima rundă a play-off-ului de promovare în Liga 1. Argeşenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 57, iar la ultima fază au fost foarte aproape de a da lovitura şi de a obţine toate cele trei puncte.

Partida dintre CS Mioveni şi Rapid a fost una echilibrată până în momentul în care Raul Costin a fost eliminat, în minutul 57. Din acel punct, formaţia din Mioveni s-a închis şi a încercat să surprindă pe contraatac. Rapidul a presat, însă a ratat câteva ocazii imense. La ultima fază, Mioveniul era să dea lovitura şi să obţină toate cele trei puncte.

În etapa viitoare, Rapidul va juca pe terenul celor de la Petrolul, sâmbătă, 11 iulie, în timp ce CS mioveni va juca în deplasare, contra rivalei din judeţ FC Argeş, marţi, 14 iulie.

"A fost un meci echilibrat, bineînţeles cu ei în primele 15 minute în care au pus presiune mare pe noi fără a-şi crea mari ocazii de gol. După aceea am început să echilibrăm meciul şi finalul de repriză ne-a aparţinut nouă. Repriza a doua am început-o noi foarte bine, dar arbitrul ne-a tăiat elanul. Prea uşor sunt acordate, prea uşor. Să dai cartonaşe doar aşa, de dragul de a da cartonaşe sau doar pentru că strigă un jucător mi se pare prea mult. Trebuie să ridicăm fruntea sus cu mare încredere, pentru că avem şanse în continuare, suntem tot acolo unde eram înainte de începerea acestui play-off. Am încredere totală în băieţii mei că putem promova", a declarat antrenorul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare