Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Niculescu: "S-a jurat Mitrovic că nu l-a atins, iar ei au anulat decizia". Ce explicaţii i-a dat Bîrsan: "E posibil aşa ceva în 2018?"

VIDEO | Claudiu Niculescu: "S-a jurat Mitrovic că nu l-a atins, iar ei au anulat decizia". Ce explicaţii i-a dat Bîrsan: "E posibil aşa ceva în 2018?"

Fotbal intern

Comentarii

Cel mai tensionat moment al partidei dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova a avut loc în minutul 84. Deşi, iniţial, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var la duelul dintre Mitrovic şi Daniel Benzar, după o discuţie cu asistentul Mihai Marica, centralul şi-a anulat decizia, totul spre nemulţumiera ilfovenilor.

"Jucătorii care au mers la margine mi-au spus că asistentul i-ar fi spus centralului că Mitrovic s-a jurat că a atins mingea. E posibil aşa ceva în 2018? Eu n-am mai trăit aşa ceva. Eu am evitat mereu să vorbesc despre arbitraj, aşa că nu vreau să spun mai multe nici acum. Craiova a meritat victoria, dar când iei o asemenea decizie în 2018, e incredibil.

Când a venit la margine, centralul mi-a spus că din poziţia în care era el a fost penalty clar, dar, la semnalizarea asistentului, am întors decizia. Probabil nu mai era interesant campionatul dacă se luptau doar Steaua şi CFR Cluj la titlu. Nu poţi să-ţi baţi joc de munca băieţilor. E adevărat, am întâlnit o echipă mai bună, dar nu poţi să anulezi aşa o decizie" , a declarat antrenorul lui FC Voluntari, Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculescufc voluntariuniversitatea craiovamarcel birsan 

viewscnt
Articole similare