Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clinceni - Viitorul 2-3. Rollercoaster pentru Hagi! Rivaldinho şi Iancu au marcat şi au adus victoria pentru trupa "Regelui" pe final

VIDEO | Clinceni - Viitorul 2-3. Rollercoaster pentru Hagi! Rivaldinho şi Iancu au marcat şi au adus victoria pentru trupa "Regelui" pe final

Superliga

Comentarii

Viitorul a câştigat cu 3-2 meciul jucat pe terenul Clinceniului. Echipa "Regelui" a deschis scorul, prin Ganea (19), apoi Cebotaru şi Şut au întors scorul, în minutele 44 şi 56. Ultimul cuvânt l-a avut Viitorul, prin Iancu (74, penalty) şi Rivaldinho (78) au adus victoria pentru trupa constănţeană.

LIVE VIDEO | Clinceni - Viitorul 2-3 (Cebotaru 44, Şut 56, Rivaldinho 78 / Ganea 19, Iancu 74 pen)

Echipele de start:

  • Clinceni: M. Santos - Kontoes, Munoz, Patriche, Dobrescu - Cebotaru, Albu, Şut - Merloi, Vojtus, Buziuc
  • Rezerve: Vâlceanu - Markovic, Matei, Ventura, R. Ion, Bejan, Moussa
  • Viitorul: Căbuz - Boboc, Ghiţă, Mladen, De Nooijer - C. Ganea, Artean, Ciobanu - Iancu - Zoua, Rivaldinho
  • Rezerve: Tordai - Malcom, Dussaut, L. Munteanu, Pitu, Casap, Chiţu

Min. 90+2: Final de meci. Victorie pentru Viitorul!


Min. 78: GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL VIITORUL! Rilvadinho înscrie şi el şi o aduce din nou pe Viitorul în avantaj. Louis Munteanu trage din unghi, Miguel Santos respinge, iar brazilianul e pe fază şi împinge mingea în poartă!


Min. 74: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL VIITORUL! Gabi Iancu transformă penalty-ul şi egalează.


Min. 71: Penalty pentru Viitorul! Casap e faulta în careu, Lucian Rusandu indică punctul cu var.


Min. 58: GOL ANULAT VIITORUL! Iancu înscrie cu un şut din voleu, din interiorul careului, dar arbitrul Lucian Rusandu anulează reuşita pentru un fault în atac.


Min. 56: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL CLINCENI! Adrian Şut înscrie cu capul, după un corner bătut lung, pe bara a doua şi o aduce în avantaj pe Academica.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+1:  Pauză la Clinceni.


Min. 44: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL CLINCENI! Cebotaru egalează, cu un şut violent din mijlocul careului, după o minge bâlbâită în careul Viitorului, la o centrare din dreapta.


Min. 19: GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL VIITORUL! Cristi Ganea înscrie cu un şut excepţional de la distanţă, care-l lasă fără replică pe Miguel Santos!


Min. 1 Fluier de start.


13:14 Avem echipele de start!


Meciul dintre cele două echipe se joacă la ora prânzului, din cauza faptului că la Clinceni nu există nocturnă. De aceea şi meciul din Cupa României, cu Dinamo, unde Clinceni a fost gazdă, s-a jucat în "Ştefan cel Mare". 

Nou-promovata a început perfect play-out-ului, printr-o victorie cu Dinamo, 1-0, care a scăpat-o de zona roşie a clasamentului. Clinceni este pe locul 11, cu 14 puncte, unul mai mult decât Chindia, care este pe locul de baraj. 

În schimb, Viitorul a terminat doar la egalitate, 0-0, cu "lanterna roşie", FC Voluntari, dar a rămas liderul din play-out, la o distanţă de trei puncte faţă de următorul loc, ocupat de Sepsi. 

În campionatul regulat, ambele meciuri s-au terminat la egalitate, 0-0. 

Afla mai multe despre: clinceniviitorulplay-out 

viewscnt
Articole similare