Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Clinceniul nu se teme! ”Am putea să jucăm şi noi Boxing Day ca în Anglia!”

VIDEO Clinceniul nu se teme! ”Am putea să jucăm şi noi Boxing Day ca în Anglia!”
Comentarii

Academica Clinceni, una dintre echipele nou promovate în acest sezon în Liga 1 şi-a reluat pregătirile în vederea celei de-a doua părţi a campionatului.

Unul dintre fotbaliştii cei mai experimentaţi din lotul echipei lui Ilie Poenaru, Paul Pârvulescu a prins curaj. Fostul jucător de la FCSB recunoaşte că i-ar fi plăcut să joace chiar şi în perioada sărbătorilor în Liga 1: ”E bine că începe campionatul atât de repede, chiar vorbeam cu unii foşti colegi de la Mediaş că puteam să jucăm şi noi cum joacă cei din Anglia Boxing Day, la ce vreme a fost în România iarna asta.  Pentru noi era urât, era perioada de pregătire destul de lungă, acum e pe repede înainte, începe campionatul destul de repede, aşa că nu o să avem timp să âncărcăm cine ştie cât” mărturiseşte Paul Pârvulescu.

Obiectivul lui Pârvulescu, dar şi al echipei sale este unul cât se poate de simplu: ”Ştim cu toţii ce ne propunem, să rămânem şi anul viitor în Liga 1. Asta e obiectivul nostru şi sperăm să-l îndeplinim”

Pregăteşte Academica Clinceni şi mutări importante pe piaţa transferurilor? ”Numele importante vin la echipele mari, cu bugetele mari, la noi important e să vină jucători care îşi doresc să ne ajute, să fie motivaţi” recunoaşte Paul Pârvulescu.

Cotat la 200 de mii de euro, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a bifat 14 meciuri în Liga 1. 

Afla mai multe despre: academica clincenipârvulescu 

viewscnt
Articole similare