Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clipe de panică pe Santiago Bernabeu! Lui Eder Militao i s-a făcut rău în timpul prezentării oficiale la Real Madrid

VIDEO | Clipe de panică pe Santiago Bernabeu! Lui Eder Militao i s-a făcut rău în timpul prezentării oficiale la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Momente de panică pe Santiago Bernabeu. Fundaşul Eder Militao, noul transfer al lui Real Madrid, a părăsit conferinţa de presă după ce i s-a făcut brusc rău la prezentarea oficială.

Conform AS, lui Eder Militao i s-ar fi făcut rău din cauza oboselii, după o zi extrem de agitată pentru el. Militao a ajuns miercuri dimineaţă în capitala Spaniei, după un zbor de lungă durată din Brazilia. Ulterior, fostul jucător al lui FC Porto a făcut vizita medicală, a semnat contractul cu Real Madrid şi a fost prezentat oficial.

"Am mari emoţii", a spus fundaşul brazilian, vizibil ameţit, după care a părăsit conferinţa de presă.

50 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru aducerea fundaşului central brazilian, în vârstă de 21 de ani.

"Sunt foarte fericit că voi juca la cel mai bun club din lume. Am ajuns aici datorită familiei mele şi vreau să îi mulţumesc preşedintelui că a avut încredere în mine. Fanii Madridului să fie siguri că voi da totul pe teren pentru a scrie istorie cu Real Madrid", a declarat Eder Militao, la prezentarea oficială.

Eder Militao a jucat doar un sezon la FC Porto, timp în care a adunat 47 de meciuri, cinci goluri şi patru pase decisive, el fiind transferat de la Sao Paulo.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare