Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clujenii au plecat spre Glasgow. Traore a întors toate privirile cu ţinuta sa. Mara: ”Nu ne e frică”

VIDEO | Clujenii au plecat spre Glasgow. Traore a întors toate privirile cu ţinuta sa. Mara: ”Nu ne e frică”

Fotbal

Comentarii

O lună şi jumătate a trecut de la victoria obţinută de CFR pe terenul lui Celtic, în turul al treilea al Ligii Campionilor. Clujenii îi eliminau atunci pe scoţieni din cea mai importantă competiţie intercluburi.

Clujenii au plecat cu zâmbetul pe buze spre Scoţia. Traore a întors toate privirile, cu outfitul pe care l-a ales când a venit în aeroport. 

Dan Petrescu a ajuns ultimul, dar nu şi-a dezamăgit fanii: a stat minute bune să facă poze. În weekend va reveni pe banca CFR-ului şi în campionat, după cele 4 etape de suspendare. 

”Mergem să ne jucăm şansa, nu ne e frică, nu avem nimic de pierdut, decât de câştigat şi cred că orice punct, şi un egal, este binevenit pe stadionul din Glasgow.

Să vedem. (râde) Normal că va face deplasarea. Aici, în Europa, nu prea se suspendă, avem şanse mai mari, pentru că în Europa e mai greu cu suspendările. Aici îl avem pe bancă mereu. În campionat sunt probleme, dar în Europa e pe bancă şi vedem foarte bine că faptul că el este pe bancă are un efect pozitiv asupra jucătorilor”, a spus Mara la plecarea din ţară.

Afla mai multe despre: maracfr clujeuropa league,  

viewscnt
Articole similare