Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clujenii se bucură că au scăpat de Mitriţă: ”Craiova a pierdut prin plecarea lui”. Culio l-a ironizat pe Fortes: ”E bun, dar...”

VIDEO | Clujenii se bucură că au scăpat de Mitriţă: ”Craiova a pierdut prin plecarea lui”. Culio l-a ironizat pe Fortes: ”E bun, dar...”

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova - CFR se joacă duminică, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Emmanuel Culio crede că Universitatea Craiova a slăbit prin plecarea lui Mitriţă şi nu-l vede pe Fortes în topul celor mai buni atacanţi din România.

Echipa s-a pregătit foarte bine săptămâna asta, a jucat împotriva celor mai buni din România, o echipă tare, are un antrenor foarte bun. Craiova a pierdut puţin după plecarea lui Mitriţă, dar e o echipă bună.

Mitriţă e mai bun decât Fortes, e un jucător incredibil, acum că a plecat în America va fi un jucător bun, foarte bun. E altfel de jucător, atacant, în careu e periculos, Fortes, Fortes toată lumea aici în România....îl respectăm pentru că e un jucător bun, dar nu e ca Mitriţă sau ca Ţucudean.

Craiova are o echipă puternică, Mitriţă era un jucător valoros pentru Craiova, dar are alţi jucători buni, Bancu”, a spus Culio.

Afla mai multe despre: cfrcraiovamitritafortesculio 

viewscnt
Articole similare