Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clujenii sunt tranşanţi, după meciul cu Sevilla: "Meritam să ne calificăm mai departe. Asta se întâmplă când eşti o echipă mică în Europa"

VIDEO | Clujenii sunt tranşanţi, după meciul cu Sevilla: "Meritam să ne calificăm mai departe. Asta se întâmplă când eşti o echipă mică în Europa"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj nu a reuşit să se califice în optimile de finală ale Europa League, chiar dacă nu a fost învinsă în dublă manşă de multipla câştigătoare a competiţiei, Sevilla. Joi seară, ardelenii au remizat, 0-0, pe Ramon Sanchez Pizjuan, la capătul unei partide agonizate, în care tehnologia VAR a avut ultimul cuvânt.

După rezultatul de egalitate din tur, scor 1-1, de la Cluj, CFR-ul a intrat curajoasă pe teren şi în returul de la Sevilla, cu multă concentrare şi dorinţă, însă, în sport, uneori mai ai nevoie şi de noroc. De data aceasta, Dumnezeu a fost spaniol. 
 
În minutul 87 al partidei, mingea-i sare în braţ lui Lacina Traore, ajunge la Alexandru-Adrian Păun, care şutează şi-l învinge cu noroc pe portarul Bono. Extaz în tabăra clujenilor, iar optimile de finală păreau mai aproape ca niciodată. Dintr-odată, imaginile s-au mutat pe centralul partidei, cel care dialoga de zor cu colegii săi din camera VAR, în legătură cu presupusul henţ, dacă a fost cu sau fără intenţie, dacă şi-a mărit sau nu aria corpului, dacă a venit de la adversar, dacă e acoperit de regulament. Vestea avea să fie cruntă, VAR-ul decide că henţul lui Lacina Traore este o infracţiune şi se anulează golul. Agonie în tabăra clujenilor care, ai simţit că a fost şansa lor, iar aceasta a fost spulberată de arbitri. Mai bine pierdeau cu 0-3, decât să remizeze cu un asemenea final de meci! 

CFR Cluj este eliminată, dar nu pierde în două meciuri cu Sevilla, locul trei din La Liga, formaţia care a câştigat Europa League de cinci ori, cu un lot cotat la 280 milioane d euro. Pentru tot ce a reuşit CFR Cluj şi Dan Petrescu, putem spune doar: "Jos pălăria!" 
 
"Cred că meritam să fim mai departe în Europa League, dar asta este. Sincer, am nişte dubii despre gol. Arbitrul a văzut un henţ pe care eu nu l-am văzut, dar ăsta este fotbalul. Nu mai are rost să comentăm. S-a văzut tot... Asta e când eşti o echipă mică în Europa. Din paradis am căzut repede pe jos... era şi un moment fantastic, pentru că a fost în minutul 87. Asta este, din păcate. Am luptat astăzi, am luptat tot sezonul în Europa şi din păcate am ieşit aşa. Dar cred că am respectat clubul, am respectat ţara, nu am pierdut astăzi, numai că nu ne-am calificat mai departe. Să joci împotriva unei echipe care este pe locul 3 în Spania... ei au calitate mult mai mare decât noi, dar ne-am luptat, am suferit şi am avut ocaziile noastre. Mai ales în ultimele 10 minute din prima repriză. Şi în a doua am avut nişte şuturi, am făcut un pressing bun, din păcate nu a ieşit un gol valabil. Dacă primul portar nu a fost pregătit astăzi, a intrat unul care nu a jucat prea mult. Şi s-a văzut şi la faza golului că nu a avut prea multă încredere. Din păcate, nu am ajuns să facem gol. Noaptea asta va fi tristă, dar de mâine ne gândim la campionat, unde avem o luptă tare cu echipele din play-off şi ne gândim deja la Astra, la meciul de luni. Cred că nimeni nu doarme în noaptea asta, pentru că am făcut o performanţă mare", a declarat Damjan Djokovic, la finalul partidei.
 
 
La fel de dezamăgit a fost şi căpitanul Mario Camora, cel care este sigur că CFR-ul nu mai încasa gol, dacă reuşita lui Păun era validată, iar echipa sa se califica în faza optimilor de finală.
 
"Păcat, pentru că echipa a făcut un meci bun şi am ieşit din competiţie fără înfrângere. Echipa a dat tot, ieşim cu capul sus. Deşi eu nu cred în victorie morală, putem să ieşim cu capul sus după meciul pe care l-am făcut aici. Am fost foarte, foarte aproape. Şi am încredere că, dacă ne dădea golul acolo, ei nu mai dădeau gol. Eram foarte bine şi eram foarte motivaţi", a spus Camora.
 
 

Afla mai multe despre: fotbalcfr 

viewscnt
Articole similare