Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CM de handbal 2019: România are meci decisiv cu Ungaria! Vezi aici rezumatele meciurilor din grupa noastră

VIDEO CM de handbal 2019: România are meci decisiv cu Ungaria! Vezi aici rezumatele meciurilor din grupa noastră

Handbal

Comentarii

România are acum meci decisiv pentru calificarea în grupele principale, vineri dimineaţă.

Cine câştigă se califică. Maghiarele au învins România anul trecut la euro, la două goluri in grupele principale. Evoluţia din primele 45 de minute cu Muntenegru le dă curaj româncelor.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare cu Muntenegru, transmite un mesaj de mobilizare, spune că este mândră de colegele ei şi este încrezătoare că România poate trece de Ungaria:

”Astăzi, cu siguranţă că ne-ar fi trebuit cele două puncte, dar totul se va decide în ultimul meci din grupă. Aşa că încercăm să ne ridicăm, cred că am reuşit multe lucruri bune în acest meci şl trebuie să facem un meci bun contra Ungariei şi să mergem mai departe. Nu mă aşteptam să joc chiar aşa după atâta timp de inactivitate, după doar 10 antrenamente, mai ales că nimeni nu ştia care este starea mea de fapt. Dar eu ştiu, aşa că evoluţia mea de aici este incredibilă inclusiv pentru mine. Nu aş putea fi mai fericită. Mai ales că pot să îmi ajut echipa.

La acest nivel, România nu poate fi eliminată din faza grupelor, aşa că îmi doresc să fim cele mai bune în meciul cu Ungaria, să ne impunem, chiar şi la un gol diferenţă şi să mergem mai departe. Sunt căpitanul şi liderul echipei, şi, dacă nu fac eu asta, atunci cine? Aşa că întotdeauna le voi susţine pe colegele mele, ştiu că nu este deloc uşor să joci la un turneu final ştiind că lumea are aşteptări atât de mari” a spus Cristina Neagu.

Ungaria a câştigat uşor cu Senegal. A avut 9 goluri la pauză şi 11 la final în faţa afrcancelor şi a egalat românia la puncte în clasamentul grupei C. Doar golverajul le desparte în acest moment pe cele două.  

 

Afla mai multe despre: româniacampionatul mondial de handbal 2019 

viewscnt
Articole similare