Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coechipier legendar pentru Man şi Mihăilă: Gianluigi Buffon a revenit la Parma! Prezentarea senzaţională a acestuia

VIDEO | Coechipier legendar pentru Man şi Mihăilă: Gianluigi Buffon a revenit la Parma! Prezentarea senzaţională a acestuia

Transferuri

Comentarii

Parma a reuşit o mutare importantă pe piaţa transferurilor, aducându-l pe Gianluigi Buffon înapoi la club, la 20 de ani de la plecarea sa.

Parma a reuşit un transfer de senzaţie în Serie B, aducându-l pe Gianluigi Buffon înapoi la club, la 20 de ani de când îl vânduse la Juventus pentru 53 de milioane de euro. Fostul portar al selecţionatei Italiei revine la clubul la care a crescut, ulterior, adunând peste 1000 de meciuri jucate la cel mai înalt nivel în carieră.

Gianluigi Buffon a revenit la Parma!

Buffon încheie astfel, pentru a doua oară, asocierea cu Juventus. După 19 ani petrecuţi cumulativ la formaţia torineză, portarul revine la rădăcinile sale şi va pune mâna la revenirea Parmei în Serie A. Acesta va fi doar al doilea sezon al italianului în Serie B, după cel petrecut cu ”bătrâna doamnă”, imediat după scandalul ”Calciopoli”.

Parma l-a prezentat în stil pe noul său goalkeeper, cu un videoclip postat pe reţelele de socializare, intitulat: ”Superman returns” (Superman se întoarce).

Afla mai multe despre: gianluigi buffonparmabuffon parmadennis manvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare