Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coincidenţă? Ce au descoperit ruşii la cadoul pe care Kolinda Kitarovic i l-a făcut lui Vladimir Putin

VIDEO | Coincidenţă? Ce au descoperit ruşii la cadoul pe care Kolinda Kitarovic i l-a făcut lui Vladimir Putin

Cupa Mondială

Comentarii

Kolinda Grabar-Kitarovic strârneşte în continuare discuţii, deşi Cupa Mondială s-a încheiat. Cei de la Russia Today îşi pun întrebări despre cadourile pe care Kolinda le-a oferit lui Trump, Putin şi Theresei May.

Preşedintele Croaţiei a făcut valuri la Cupa Mondială prin modul în care şi-a susţinut naţionala, dar şi prin charisma arătată la întâlnirile cu liderii mondiale. Kolinda Kitarovic a asistat la aproape toate meciurile Croaţiei, dar a lipsit la cel cu Anglia, din semifinale, din cauza summit-ului NATO.

Însă gândul şefului de stat din Croaţia a rămas la naţional lui Modric&Co. Kolinda le-a oferit lui Donald Trump şi Theresey May tricouri personalizate ale naţionalei Croaţiei. Trump a primit un tricou imprimat cu numărul 9, în timp ce pentru May a pregătit numărul 10.

Peste câteva zile, la Cupa Mondială, Kolinda i-a oferit un tricou şi lui Vladimir Putin. Tot cu numărul 9. Cei de la Russia Today au descoperit că şi Papa Francisc a primit tot tricoul cu numărul 9. Caz în care ruşii se întreabă de ce Theresa May s-a ales cu numărul 10.

 

 

A post shared by RT Sport (@rtsportnews) on

Afla mai multe despre: kolinda kitarovictheresa mayvladimir putincupa mondiala 

viewscnt
Articole similare