Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coincidenţa incredibilă de la derby: ”Mi-am îndeplinit un vis!” Denis Ciobotariu, fericit la finalul derby-ului cu FCSB

VIDEO | Coincidenţa incredibilă de la derby: ”Mi-am îndeplinit un vis!” Denis Ciobotariu, fericit la finalul derby-ului cu FCSB
Comentarii

Fundaşul a marcat primul său gol într-un derby la exact 21 de ani de când tatăl său înscria într-un alt duel al marilor orgolii, împotriva Rapidului.

Pentru Denis a fost chiar prima partidă împotriva roş-albaştrilor.

”Mă bucur foarte mult că am marcat şi că am reuşit să-mi ajut echipa şi mi-am îndeplinit un vis cu acest gol. Să marchez într-un derby cu Steaua, ăsta a fost unul din visele mele.  Am jucat pe toată durata meciului pe postul de fundaş dreapta, eu zic că m-am adaptat destul de bine la acest post şi mă bucur că am înscris” a declarat Ciobotariu Jr. 

Aflat la mii de kilometri depărtare de casă, Liviu Ciobotariu stă mereu cu ochii pe evoluţiile băiatului său.  

”Îmi urmăreşte toate meciurile şi el şi mama, din Liban. Mă bucur mult că şi ei sunt alături de mine şi acum aştept  mesajul de la el, pentru că sigur are multe să-mi spună şi bune şi rele. O să-mi zică fault, minge lungă, normal” a mai adăugat fundaşul marcator în Derby de România.

Afla mai multe despre: denis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare