Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Colegii îl ridică în slăvi pe Saied: "Deja ne-am obişnuit" Câte goluri a salvat portarul dinamovist contra danezilor de la GOG Gudme

VIDEO | Colegii îl ridică în slăvi pe Saied: "Deja ne-am obişnuit" Câte goluri a salvat portarul dinamovist contra danezilor de la GOG Gudme

Handbal

Comentarii

Iranianul din poarta lui Dinamo a avut 19 parade în partida pe care echipa sa a câştigat-o în faţa fostului lider al grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

40 % a fost procentul intervenţiilor decisive ale goalkeeperului în a treia etapă a celei mai importante competiţii inter cluburi de pe continent. 
 
"Se pare că Dinanmo şi cu suporterii pe care-i avem cred că e destul de geru să câştigi în faţa noastră. Cred că toată lumea şi-a făcut treaba astăzi, atacul, apărarea. Saeid, într-adevăr, s-a remarcat pentru că a avut foarte multe intervenţii, dar deja ne-a obişnuit. Când Saeid are o zi proastă, cred că o să avem de tras ca să câştigăm un meci. Se pare că Dinanmo şi cu suporterii pe care-i avem cred că e destul de geru să câştigi în faţa noastră" a spus Dan Savenco. 
 
Antrenorul campioanei României le mulţumeşte din nou fanilor care au fost alături de handbalişti la al doilea meci consecutiv pe teren propriu în grupele Ligii. 
 
"Un meci foarte, foarte greu. Am studiat destul de bine jocul celor de la Gudme, ştiam că dacă reuşim să anihilăm contraatacul, faza a doua şi repunerea rapidă de la centru şi reuşim să stăm faţă în faţă cu ei va fi greu să ne bată într-o sală aşa minunată, cu suporteri fantastici" a fost reacţia antrenorului lui Dinamo. 
 

 

Afla mai multe despre: handbalehf champions leaguedinamoconstantin stefangog gudmesaied heidarirad 

viewscnt
Articole similare