Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Colegii şi-au propus să-l suplinească cu brio pe Constantin Budescu, accidentat. "Va trebuie să-l servim noi pe Alibec"

VIDEO | Colegii şi-au propus să-l suplinească cu brio pe Constantin Budescu, accidentat. "Va trebuie să-l servim noi pe Alibec"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu o înfruntă pe Chindia Târgovişte, vineri, 7 februarie, de la ora 20:30, pe arena "Marin Anastasovic" din Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Revelaţia campionatului în prima parte de sezon, Astra Giurgiu, nu a avut parte de un debut prea fericit de an 2020. Formaţia antrenată de Bogdan Andone a fost învinsă cu 0-2 de Dinamo, în deplasare, după o prestaţie mult sub aşteptări. De data aceasta, "astralii" dau piept cu un adversar care, cel puţin pe hârtie, pare mai accesibil decât Dinamo. Chindia a pierdut primul meci al anului, acasă, pe terenul propriu, contra celor de la FC Botoşani, scor 0-1.
 
"E o echipă organizată foarte bine, jucători care de la mijloc în sus pot face diferenţa, cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu şi din cauza vremii care nu este una foarte bună la Giurgiu. (Ai apucat să vezi cum arată terenul?) Da, ne-au arătat nişte poze, este zăpada până la genunchi, am înţeles că o să facă tot efortul să dea zăpada şi la ora meciului să fie foarte bun terenul. La Giurgiu este un gazon foarte bun, cred că la ora jocului o să fie foarte bun terenul", a declarat mijlocaşul lateral Valentin Gheorghe, unul dintre cei mai buni jucători din campionat, în prima parte.
 
În partida contra dinamoviştilor a lipsit "greul" Constantin Budescu, iar decarul nu pare pregătit să revină în echipă nici împotriva formaţiei din Târgovişte, spre regretul colegilor lui. Şansele ca Budescu să mai evolueze în sezonul regulat sunt minime. Chiar şi în lipsa lui "Budi", formaţia din Giurgiu nu concepe alt deznodământ decât victoria în meciul cu Chindia.
 
"Ştiţi ce s-a întâmplat cu Budi, a suferit o accidentare, sperăm să îşi revină cât mai repede, am înţeles că o lună, vedem. (Cine îl serveşte acum pe Alibec?) Trebuie să îl servim noi, nu avem ce să facem. Trebuie să dea gol măcar meciul ăsta, să luăm neapărat cele 3 puncte, avem nevoie de victorie, nu mai avem voie să facem paşi greşiţi dacă vrem să ne batem la campionatNu a fost o săptămână prea fericită, nu ne aşteptam la acest rezultat dar aşa este fotbalul, este imprevizibil, de aia este atât de frumos. Sperăm ca la meciul cu Chindia să luăm cele 3 puncte", a adăugat Vali Gheorghe.
 
Cazul fotbalistului Alexandru Ioniţă este unul asupra căruia planează incertitudinea deplină. U Craiova a renunţat la el şi a "rupt" contractul de împrumut. Întors la Astra Giurgiu, formaţia de care aparţine, Ioniţă a făcut un popas la Bucureşti pentru o săptămână, unde s-a pregătit cu formaţia antrenată de Daniel Pancu, Rapid Bucureşti. După această mică "excursie" acasă, la Bucureşti, Ioniţă s-a întors la Giurgiu, clubul care l-a vândut la CFR Cluj, în iarna lui 2018. A fost la antrenamentele echipei lui Bogdan Andone, în urmă cu câteva zile, iar din acel moment nimeni din angrenajul echipei nu mai ştie nimic de fotbalist.
 
"(Te-ai bucurat când l-ai văzut la antrenament pe Ioniţă zilele trecute?) Da, ne-am bucurat, dar a dispărut, nu l-am mai văzut. Îl ştim din perioada când era şi domnul Şumudică aici, un caracter foarte frumos, un băiat deosebit, un jucător foarte bun dar nu ştiu, nu l-am mai văzut, sperăm să apară din nou. L-am văzut la antrenament, ne-am bucurat, am vorbit, ne-a spus că o să rămână, dar nu ştiu ce se întâmplă cu el. O zi a apărut şi după nu am mai ştiut nimic de el", a declarat Vali Gheorghe, fâcând haz de necaz.
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare