Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coman a fost omul meciului cu Hermannstadt, dar rămâne modest: "Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa"

VIDEO | Coman a fost omul meciului cu Hermannstadt, dar rămâne modest: "Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a făcut un meci aproape perfect în victoria cu AFC Hermannstadt, 4-0. Cel poreclit Mbappe a marcat o "dublă" şi a oferit pasele de la celelalte goluri, însă rămâne modest.

"Am făcut un joc foarte bun, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa pentru a lua cele trei puncte. Ca echipă, cred că a fost cel mai bun joc, mai ales că am marcat 4 goluri. Am intrat mai greu în joc, au fost cei de la Hermannstadt o echipă foarte agresivă în primele minute, dar am reuşit să marcăm acel gol norocos din fază fixă şi de acolo ne-am dat drumul la joc. Cu toţii suntem importanţi. Dacă nu suntem 11, nu putem juca, nu?", a declarat Florinel Coman la superflash interviul de la finalul partidei. 

Prin golurile din meciul cu AFC Hermannstadt, Coman a ajuns la a treia "dublă" în acest an. Recent, el a fost convocat în premieră de Cosmin Contra la echipa naţională şi ar putea fi titular în meciul decisiv cu Suedia de luna viitoare: "Orice jucător se gândeşte la naţională, dar mă bucur că am venit montat la club şi mă bucur că am reuşit să ajut echipa".

Coman are şase goluri în acest sezon de Liga 1, unul mai puţin decât cei mai buni doi marcatori, Sergiu Buş şi Gabi Iancu. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare