Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coman, savuros la finalul meciului cu Sepsi: ”Din postura de rezervă m-am simţit...rezervă”

VIDEO | Coman, savuros la finalul meciului cu Sepsi: ”Din postura de rezervă m-am simţit...rezervă”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Pentru Sepsi au marcat Vaşvari '32, Ştefan '36, Tandia '53 (penalti) şi Mensah '90+4, în timp ce pentru FCSB au înscris Coman '61 şi Rusescu '88.

La finalul meciului, Florinel Coman a vorbit la microfonul Telekom Sport despre înfrângerea suferită de echipa sa: ”Am întâlnit o echipă bine organizată, din păcate nu am reuşit să marcăm repede, să marcăm primii. Am făcut multe greşeli, am pierdut şi doi jucători accidentaţi. Terenul a fost foarte greu, îngheţat, dar şi ei au jucat pe acelaşi teren. O să luăm acest meci cu Viitorul mai întâi, nu contează cum jucăm, dar acest meci trebuie câştigat. Ne-a bătut Sepsi, nu am făcut un meci bun. Pentru mine înseamnă enorm că domnul Hagi a vorbit frumos despre mine. Îi mulţumesc că mi-a luat apărarea, dar vreau să câştigăm meciul următor contra lor” a explicat Coman pentru Telekom Sport

Coman a oferit şi un răspuns extrem de simpatic în finalul interviului. Întrebat de reporterul Telekom Sport, Anda Maxim cum s-a simţit din postura de rezervă la acest meci, Coman a răspuns sincer: ”Cum să mă simt ... rezervă!”. 

Coman a redus din diferenţă cu o lovitură de cap în minutul 61, la scorul de 3-0 pentru gazde.  A fost al 7-lea gol în acest campionat pentru fotbalistul în vârstă de 20. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare