Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Coman şi Moruţan, reuşite de milioane în FCSB - Jeonbuk! "Perlele" lui Becali, curse de senzaţie încheiate cu gol

VIDEO | Coman şi Moruţan, reuşite de milioane în FCSB - Jeonbuk! "Perlele" lui Becali, curse de senzaţie încheiate cu gol

FCSB

Comentarii

FCSB s-a distrat cu Jeonbuk Hyundai în prima repriză a meciului amical din cantoanmentul spaniol. Vicecampioana a marcat goluri spectaculoase, prin Florinel Coman (21 de ani) şi Olimpiu Moruţan (20 de ani). "Perlele" lui Gigi Becali (61 de ani) au reuşit curse spectaculoase, reuşita lui Coman fiind de fapt un autogol.

Mai întâi, în minutul 23, Coman a luat o acţiune pe cont propriu şi a pătruns, apoi a încercat o centrare pe bara a doua, pentru Man, dar un fundaş al lui Jeonbuk a intervenit decisiv şi şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Apoi, în minutul 34, Moruţan a fost lansat excelent în adâncime de Cristea, un fundaş advers a ratat intercepţia, Moruţan a trecut de el şi a driblat elegant un al doilea fundaş. A înscris cu un şut la colţul scurt, după ce portarul a plecat într-o direcţie greşită.

Amicalul FCSB - Jeonbuk Hyundai poate fi urmărit LIVE VIDEO ONLINE, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare