Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Comisarul Moldovan, oooo-oooo, cel mai mare huligan, oooo-oooo!". Jucătorii Chindiei au băut bere creată în 1328 de nişte călugări

VIDEO | "Comisarul Moldovan, oooo-oooo, cel mai mare huligan, oooo-oooo!". Jucătorii Chindiei au băut bere creată în 1328 de nişte călugărigalerie foto

Liga 2

Comentarii

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Metaloglobus, în etapa a XXXVI-a a Ligii a II-a. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Leca (61) la Chindia, respectiv Caramalu (80) la Metaloglobus. Pentru Chindia au marcat Florea (32) şi Alexandru (82 - penalti), iar pentru Metaloglobus a punctat Herea (41).

În vestiar boxele bubuiau de manele: "Ăştia sunt băieţii mei şi au inimă de lei! Cât oi mai avea putere, la băieţi le fac avere!", dar şi  "Cântă Guţă pentru ei, pentru campionii mei! Capul sus, sus, sus, ce-a fost mai greu s-a dus! După ploaie şi furtună, a venit şi vreme bună".

Viorel Moldovan era ud în mijlocul vestiarului. A adus lăzi de bere comandate special, Lagerbier Hell: "Asta e o bere cu caracter sacru. Numai campionii o beau! Am adus berea din Germania printr-un prieten. E creată în 1328 de nişte călugări, în Bavaria. Mie îmi place fotbalul german, sunt fan Bayern şi-mi place berea de acolo. Am ţinut să o avem în vestiar şi s-o bem după meci! Berea are calorii cât un pui! E o presiune incredibilă asupra jucătorilor şi nu e deloc uşor. Mă bucur mult pentru aceşti băieţi minunaţi şi nu mai am cuvinte. Sunt stors precum o lămâie, iar această promovarea nu ne mai scapă!", a explicat Moldovan.

Jucătorii continuă fiesta: "Comisarul Moldovan, oooo-oooo, cel mai mare huligan, oooo-oooo!".

 

 

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare