Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Comisii de disciplină permisive în România. Câte etape a fost suspendat Dan Petrescu, în China, pentru aceleaşi ieşiri

VIDEO | Comisii de disciplină permisive în România. Câte etape a fost suspendat Dan Petrescu, în China, pentru aceleaşi ieşiri

Fotbal

Comentarii

În meciul pe care echipa sa, CFR Cluj, a pierdut în faţa celor de la Astra, scor 2-3, disputată în urmă cu două săptămâni, Dan Petrescu a avut parte de un derapaj care nu îi face cinste, dar de care nu este străin deloc.

Dan Petrescu l-a înjurat în repetate rânduri pe arbitrul Sebastian Colţescu, iar acesta a fost obligat, într-un final, să-l trimită în tribune pe fostul fundaş dreapta. Nici după aceasă decizie, "Bursucul" nu şi-a potolit nervii, aruncând invective în stânga şi-n dreapta. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Petrescu să lipsească de pe banca celor de la CFR Cluj în următoarele 4 etape şi amendat cu 6500 de lei. Oficialii clujenii au făcut apel pentru ca pedeaspa să-i fie micşorată.

Pentru acelaşi timp de comportamen, dar într-o altă ţară, cu o altă civilizaţie şi cultură, precum China, Dan Petrescu ar fi primit o suspendare mult mai drastică. A şi păţit-o, pe vremea când antrena pe Guizhou Hengfeng, într-o partidă de campionat cu Beijing Guan. Pe margine, antrenorul s-a zbătut ca un leu în cuşcă şi i-a adresat cuvinte jignitoare centralului partide, sârbul Milorad Mazic.

Pentru gesturile sale, Dan Petrescu a fost suspendat...7 etape şi amendat cu 6000 de euro. Asta în condiţiile în care arbitrul sârb nu înţelege limba română, comparativ cu Sebastian Colţescu, cel care a "prins" toate înjurăturile lansate de Petrescu. Comparativ cu această pedeapsă, suspendarea din România pare "pistol cu apă".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare