Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Complexul Dinamo continuă pentru FC Voluntari. Victorie pe final de meci a "câinilor". Ilfovenii rămân în pericol

VIDEO | Complexul Dinamo continuă pentru FC Voluntari. Victorie pe final de meci a "câinilor". Ilfovenii rămân în pericol

Superliga

Comentarii

Dinamo a învins-o, în deplasare, pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul şapte din play-out.

Dinamo continuă să fie coşmarul celor de la FC Voluntari. A reuşit a 12-a victorie, din tot atâtea meciuri cu echipa de la marginea Bucureştiului. Ilfovenii nu au dus însă lipsă de ocazii. Trebuiau să primească penalti în startul reprizei a doua. Apoi Popadiuc a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor. La cealaltă poartă, Nistor l-a pus la grea încercare pe Mitrev. Bulgarul nu a mai avut ce să facă în faţa lui Ricardo Grigore, cu zece minute înainte de final. În minutul 89, Montini a făcut 2-0, cu al zecelea său gol din acest sezon. Era să se aleagă însă cu o accidentare gravă din cauza unui panou publicitar. În prelungiri, Tudorie a marcat golul de onoare pentru ilfoveni, iar Voluntari - Dinamo s-a terminat 1-2

VOLUNTARI - DINAMO 1-2
Au marcat: Tudorie 90+3' / R. Grigore 80', Montini 89'

ECHIPELE DE START

FC Voluntari: Mitrev - Ricardinho, Balaur, Russo, Al. Vlad - Căpăţînă, Răuţă - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - A. Bălan
Rezerve: Vâtcă, Hodorogea, Armaş, Pîrcălabu, G. Deac, Popadiuc, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Ciobotariu, Klimavicius, Aliji - N'Diaye - Montini, Şerban, Nistor, R. Jaadi - Papazoglou 
Rezerve: Muţiu, Mallo, Grigore, Sorescu, Zenke, Kabashi, Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Min. 90+3: GOL Voluntari! Tudorie înscrie, dar este prea târziu pentru echipa sa. 

Min. 89: GOL Dinamo! Italianul Montini înscrie în urma unui contraatac şi este la un pas de a se accidenta într-un banner de pe marginea terenului. 

Min. 80: GOL Dinamo! La doar câteva secunde după intrarea pe teren, Ricardo Grigore înscrie. 

Min. 68: Ocazie mare Voluntari! Gadze fentează fundaşii dinamovişti, centrează în careu, iar Popadiuc trimite doar în braţele lui Mandanda. 

Min. 60: Dan Nistor încearcă o execuţie frumoasă de la distanţă. Mitrev este însă la post şi respinge. 

Min. 58: Mandanda faultează clar în careu un jucător de la Voluntari, însă arbitrul partidei acordă fault în atac. 

Min. 15: Se apropie şi Voluntari de poartă. Gadze trimite spre poartă din marginea careului, însă şutul său este deviat în corner de un apărător advers. 

Min. 10: Dan Nistor şutează din afara careului, iar lovitura îi pune probleme bulgarului Mitrev, care nu reuşeşte să reţină. 

A început meciul. 


Voluntari şi Dinamo s-au întâlnit de 11 ori până acum, iar ”câinii” au câştigat absolut toate partidele. Au fost zece victorii în campionat şi un succes în cupă pentru Dinamo.

Gazdele se află la trei puncte deasupra locului de baraj şi au nevoie să rupă blestemul cu Dinamo şi să obţină cel puţin un punct. De cealaltă parte ”câinii” lui Mircea Rednic au ca obiectiv câştigarea playout-ului şi urmăresc victoria la Voluntari.

Afla mai multe despre: dinamovoluntari,  

viewscnt
Articole similare