Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Complexul Ghencea se transformă total! Care e planul CSA dincolo de arena de 31.000 de locuri. O nouă investiţie uriaşă

VIDEO | Complexul Ghencea se transformă total! Care e planul CSA dincolo de arena de 31.000 de locuri. O nouă investiţie uriaşă

Sporturi

Comentarii

În cel mult trei ani, întregul compex Ghencea va arăta altfel. Cu sală Polivalentă, sală de atletism şi cu toate secţiile clubului la un loc.

Comandantul CSA Steaua, Bixi Popescu Mocanu are planuri mari cu complexul Ghencea - ar urma ca toate secţiile clubului să ajungă să-şi desfăşoare activitatea în Ghencea. Lucrurile se vor face însă treptat. Primele care se vor alătura celor care deja se antrenează acolo sunt secţiile de judo, de tir sportiv şi de haltere pentru care se vor amenaja spaţii de antrenament, săli de forţă, vestiare şi toate cele necesare sub una dintre tribunele noului stadion Ghencea, acolo unde conform comandantului clubului, ar fi disponibili 1200 de metri pătraţi.

"Încercăm să concentrăm activitatea de mare peformanţă aici. Vrem să aducem echipele care au desfăşurat activitatea în Chiajna sau Harghita, mă refer la echipa de hochei. Vrem să le aducem acasă pe toate", a declarat Bixi Popescu Mocanu. 

Şi lucrurile nu se opresc la echipa de hochei şi la cea de handbal, care evoluează la Chiajna. Pâna ca Bucureştiul să aibă o nouă sală polivalentă, steliştii vor avea una numai a lor. De asemenea, e în plan şi o sală de atletism. 

 "Se află pe lisa Companiei Naţionale de Investiţii. Noi facem demersurile pentru realizarea lor, pentru realizarea sturdiilor de prefezabilitate, de fezabilitate, astfel încât să avem un orizont de timp 2021-2022 să le finalizăm

"Vom revigora suprafaţa de teren şi la fotbal, şi la rugby, partea de tribune, o să fie ceva frumos în următorii 2-3 ani", a mai spus Bixi Popescu.

Afla mai multe despre: csa steaualupte judohalteretirbixi popescu 

viewscnt
Articole similare