Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Comuna Recea - Petrolul 1-2. Ploieştenii s-au chinuit cu o echipă care a jucat în 10 încă din minutul 24

VIDEO | Comuna Recea - Petrolul 1-2. Ploieştenii s-au chinuit cu o echipă care a jucat în 10 încă din minutul 24

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa ACS Comuna Recea, în etapa a VIII-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Oiţă '47 / Buhăescu '67 (p) şi '72

În minutul 24, a fost eliminat de la gazde croatul Ante Bakmaz. Ibrahim Diarra (Petrolul) a fost şi el eliminat pentru două cartonaşe galbene, în minutul 90.

În urma acestui rezultat, Petrolul (7 jocuri) urcă de pe locul 9 pe locul 5, cu 13 puncte. Comuna Recea (tot 7 jocuri) rămâne pe locul 19, cu patru puncte.

Lider este FC U Craiova (7), cu 17 puncte, urmată de Metaloglobus, 16 puncte, ASU Poli Timişoara (7) şi Universitatea Cluj, ambele cu câte 14 puncte.


LIVE VIDEO | Comuna Recea - Petrolul, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, duminică, ora 14:30

La începutul lunii octombrie, nou-promovata în Liga 2, Comuna Recea, a bifat o victorie istorică. A învins Rapidul pe teren propriu, scor 2-1. Performanţa contra alb-vişiniiilor nu a fost o întâmplare, lucru demonstrat în runda imediat următoare, atunci când recea a reuşit să scape fără eşec în faţa liderului FC U Craiova. S-a terminat 3-3, golurile echipei antrenate de Nae Constantin fiind marcate de Marius Coman, în primul act, respectiv Arsene Luboya şi Romario Rus în repriza a doua. 

Înainte să primească vizita Petrolului, Comuna Recea este pe locul 18 în clasamentul ligii secunde. Are patru puncte câştigate după primele trei etape scurse până acum în noul sezon. În ciuda rezultatelor bune cu Rapid şi FC U Craiova, gazdele suferă la capitolul golaveraj. A dat opt goluri şi a primit 16. 

Recent, fotbaliştii lui Nae Constantin s-au calificat în turul al patrulea din Cupa României, acolo unde o va întâlni pe CS Sanmartin, din al treilea eşalon. În turul trei, Recea a trecut la masa verde de Minaur Baia Mare, maramureşenii neputând juca din cauza unui focar de coronavirus. 

LIVE VIDEO | Comuna Recea - Petrolul, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, duminică, ora 14:30

Dornică să promoveze în Liga 1, Petrolul este departe de aşteptările suporterilor. După ce a pierdut cu 0-1 în faţa Dunării Călăraşi, echipa lui Viorel Moldovan s-a încurcat şi la Tg. Jiu, acolo unde, în compania Viitorului, nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1. Golul „lupilor galbeni” a fost marcat de Bart Meijers, în minutul 27.

Ca urmare a rezultatelor înregistrate în primele şase etape, ploieştenii sunt acum pe locul 9 în Liga 1, cu zece puncte, cu trei mai puţine decât Unirea Slobozia. Ialomiţenii sunt pe poziţia a şasea, ultima care garantează participarea în play-off. La capitolul golaveraj, Petrolul este pe plus. A înscris 13 goluri şi a primit cinci. 

Săptămâna trecută, oaspeţii au merst într-un mini-cantonament la Poiana Braşov, acolo unde a şi jucat două meciuri amicale. Adversarele Petrolului au fost FC Voluntari, cu care a remizat la unu şi cu Sepsi OSK. Covăsnenii au câştigat partida de verificare, scor 4-5. 

 

Afla mai multe despre: receapetrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare