Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conceicao îşi continuă seria formidabilă înainte de derby-ul cu FCSB: ”Vrem să câştigăm şi cu ei, dar campionatul nu se decide acum”

VIDEO | Conceicao îşi continuă seria formidabilă înainte de derby-ul cu FCSB: ”Vrem să câştigăm şi cu ei, dar campionatul nu se decide acum”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I. În minutul 33, George Ţucudean a marcat singurul gol, cu un şut din apropiere după o pasă a lui Omrani.

În direct la Telekom Sport, antrenorul clujenilor, Antonio Conceicao s-a declarat mulţumit de meci şi de rezultatul final. Totodată, tehnicianul portughez a analizat viitorul meci al echipei sale, derby-ul cu FCSB: ”Am obţinut un rezultat foarte bun, cu o primă reprizp bună şi o a doua repriză distinctă. În prima repriză am jucat mult mai bine, în partea a doua nu am mai jucat la fel, dar ne-am apărat exact. Am avut un adversar foarte bun, cu jucători foarte buni. Viitorul joacă mult între linii şi ne-a pus probleme. A fost foarte greu. Cred că am avut totuşi un penalty, dar până la urmă, importante sunt cele trei puncte puse în joc. Sigur, pentru jocul următor ne dorim să câştigăm, dar campionatul se decide în mai, nu acum. Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile” a declarat antrenorul lusitan pentru Telekom Sport.

Conceicao a explicat şi logica schimbării din minutul 91, atunci când l-a trimis în teren pe Ioniţă în locul lui Deac: ”Noi aveam o strategie, era important să ne concentrăm pe apărare şi să ne ajutăm fundaşii laterali. Deac era deja obosit” a explicat Toni Conceicao.  

CFR Cluj este lider cu 43 de puncte după 20 de etape. Are 3 puncte peste FCSB şi 8 peste locul 3, Universitatea Craiova. În ultima etapă din 2018, campioana en titre joacă derby-ul cu FCSB.

Afla mai multe despre: antonio conceicaocfr cluj,  

viewscnt
Articole similare