Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conceicao pleacă trist de la CFR: "Nu este normal. Este a doua oară când se întâmplă asta". Ironia pentru conducere

VIDEO | Conceicao pleacă trist de la CFR: "Nu este normal. Este a doua oară când se întâmplă asta". Ironia pentru conducere

CFR Cluj

Comentarii

Toni Conceicao a plecat de la CFR Cluj şi a oferit primele declaraţii după decizia luată de oficialii campioanei, la plecarea din România. Portughezul le transmite un mesaj fanilor, dar nu ratează ocazia de a ironiza şi conducerea lui CFR.

"Nu este normal ca un antrenor de pe primul loc să plece. Este a doua oară când se întâmplă asta cu mine la CFR", a spus portughezul despre faptul că a fost demis de pe banca tehnică a campioanei din Liga 1. 

Conceicao este de părere că stabilitatea este problema CFR-ului, iar dacă acest aspect va fi rezolvat, echipa poate câştiga încă o dată titlul. "Cred că pe viitor nu voi mai urca pe primul loc. Voi sta pe locul trei, pe locul patru", a spus, mai în glumă, mai în serios, antrenorul. 

Dan Petrescu este o posibilitate reală pentru funcţia lăsată liberă de Conceicao, iar acesta nu neagă varianta: "Dan Petrescu a făcut performanţă anul trecut, a câştigat titlul. Decizia este a administraţiei".

Antrenorul a dezvăluit şi că au existat la un moment dat probleme în vestiare, dar relaţia generală cu jucătorii a fost una bună: "Am vorbit cu unii jucători, unii mi-au dat mesaje. Asta este viaţa de antrenor. Eu sunt sincer. Am avut o relaţie bună cu grupul. Am avut şi probleme, se întâmplă". Iar despre suporteri a declarat: "A fost o perioadă frumoasă, au creat o atmosferă bună pentru mine, am primit multe mesaje de la suporterii clubului şi pentru mine asta e foarte important".

Afla mai multe despre: toni conceicaoplecarecfr cluj 

viewscnt
Articole similare