Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conceicao, primele informaţii despre starea lui Ţucudean, care a avut o creştere alarmantă a pulsului: "A fost dus la spital"

VIDEO | Conceicao, primele informaţii despre starea lui Ţucudean, care a avut o creştere alarmantă a pulsului: "A fost dus la spital"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Toni Conceicao, a oferit primele informaţii despre starea lui George Ţucudean, care nu a mai revenit pe teren în meciul cu Gaz Metan Mediaş, din cauza unei creşteri alarmante a pulsului.

"Cred că a fost o problemă medicală. La pauză, Ţucudean a vorbit cu un doctor şi s-a tras concluzia că nu avea condiţia pentru repriza a doua. Nu ştiu. Medicul a vorbit cu el despre asta, nu eu. A venit salvarea, nu ştiu exact dacă a fost la spital sau nu. Dar cred că e posibil să fi fost la spital", a declarat Toni Conceicao, pentru Telekom Sport, la finalul meciului.

Cât despre accidentarea lui Ciprian Deac: "Deac a avut un traumatism. După o intrare dură a unui adversar, s-a resimţit şi a trebuit să îl înlocuiesc".

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1, în care a fost condusă cu 2-0. Au marcat Omrani ’43, ‘87 pentru clujeni şi Ely Fernandes ’12 şi Ivanov ’31 pentru Gaz Metan.

În minutul 63, de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Răzvan Trif, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 90+3, Culio a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Fofana la Ioniţă.

"Puteam să câştigăm acest joc, am avut ocaziile să o facem. Mergem înainte, avem un drum lung. Echipa face o treabă bună, şi la antrenamente şi la jocuri. O luăm joc cu joc, asta este poziţia noastră în campionat", a încheiat Conceicao.

Afla mai multe despre: conceicaotucudeancfr 

viewscnt
Articole similare