Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluzia lui Edward Iordănescu după înfrângerea cu FCSB: "A câştigat echipa mai şmecheră". Nemulţumirile antrenorului

VIDEO | Concluzia lui Edward Iordănescu după înfrângerea cu FCSB: "A câştigat echipa mai şmecheră". Nemulţumirile antrenorului
Comentarii

Gaz Metan a plecat fără niciun punct de la Bucureşti, după meciul cu FCSB, iar la finalul partidei, Edward Iordănescu a enumerat aceleaşi nemulţumiri ca în urmă cu doar câteva zle.

"Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul. Noi am venit cu multe absenţe, e foarte greu în condiţiile astea. Cu toate acestea, am făcut o repriză foarte bună, am fost echipa care putea să deschidă scorul. FCSB a avut doar o ocazie în prima repriză. 

În repriza a doua am pierdut intensitatea, nu am mai fost primii la minge. Cu toate astea, până la gol, nu a avut adversarul ocazii. A fost o greşeală a noastră la construcţie şi pe calitate individuală. Noi suntem naivi, venim şi pierdem un joc şi ne gândim cum am pierdut. A câştigat echipa mai valoroasă, mai şmecheră. Noi nu suntem o echipă şmecheră", a declarat Edward Iordănescu la flash interviul de la finalul meciului. 

Pe lângă program, Iordănescu a mai fost nemulţumit şi de atitudinea arbitrului, care a acordat mult prea multe cartonaşe galbene jucătorilor săi, în opinia sa. Totodată, tehnicianul de la Gaz Metan a ţinut să aducă mulţumiri conducerii: "Mulţumesc conducerii care au făcut un efort să scoată clubul din situaţia această financiară, am găsit şi noi bilente la discount de avion să mergem la Iaşi. Am văzut bilete de avion doar în filme"

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare