Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluzia lui Gigi Mulţescu după 34 de mandate de antrenor în 29 de ani: "Nu mă mai duc oriunde!" :)

VIDEO | Concluzia lui Gigi Mulţescu după 34 de mandate de antrenor în 29 de ani: "Nu mă mai duc oriunde!" :)

Fotbal intern

Comentarii

Ajuns la 67 de ani, Gigi Mulţescu poate fi considerat un veritabil globe-trotter al antrenoratului, cu 34 de mandate avute în aproape 29 de ani de carieră.

Mulţescu a antrenat în România, în Turcia şi în ţările arabe, dar spune că va deveni mult mai selectiv. Ultimul mandat al lui Mulţescu a fost la Astra Giurgiu, grupare de care s-a despărţit în noiembrie 2018, la doar două luni după ce o preluase.

Poreclit "SMURD"-ul pentru capacitatea de a redresa echipe aflate în criză, Mulţescu spune că e dispus să antreneze la orice nivel, cu o singură condiţie: să fie un proiect serios.

"Nu mă mai duc oriunde şi la jumătatea campionatului sau în mijlocul campionatului, să ne despărţim. Indiferent, poate să fie şi Liga a doua şi Liga a treia, dacă e un proiect ca lumea, decât să mă duc în Liga I şi după aceea să nu mai ai condiţii să continui...", spune Mulţescu.



Jucător timp de 6 ani la Dinamo şi tehnician al formaţiei roş-albe în trei rânduri, Mulţescu spune că a rămas ataşat de echipa roş-albă şi spune că Mircea Rednic va avea mult de tras pentru redresarea situaţiei.

"Dinamo are locul cel mai important în inima mea. Mircea Rednic s-a înhămat la o treabă foarte grea, foarte dificilă, pentru că trebuie în scurt timp, să formeze o echipă, să se creeze relaţii de joc şi să facă şi rezultate", a declarat Gigi Mulţescu.


 

Afla mai multe despre: multescuantrenorastra 

viewscnt
Articole similare