Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluzia tristă trasă de Tudorel Stoica după meciul din Suedia: "Încă nu suntem pregătiţi!"

VIDEO | Concluzia tristă trasă de Tudorel Stoica după meciul din Suedia: "Încă nu suntem pregătiţi!"

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul echipei Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986, Tudorel Stoica, a vorbit despre partida Suedia - România, scor 2-1, din debutul preliminariilor Euro 2020, precizând că scorul nu l-a surprins.

"Încă nu suntem pregătiţi să ne batem cu echipele puternice", e concluzia tristă dată de Tudorel Stoica după meciul de sâmbătă seară. Totuşi, fostul mijlocaş speră ca România să poată intra în lupta pentru calificare.

"Rezultatul este echitabil, Suedia a meritat victoria pentru că a jucat mai bine, au fost mai combinativi. E şi normal ca la 2-0 echipa noastră să atace. Toată lumea spune că am jucat bine în a doua repriză, dar trebuia să atacăm, pentru că asta a fost şansa noastră. După ocaziile care au fost, trebuie să recunoaştem că suedezii au avut mai multe ocazii şi rezultatul este exact aşa cum a fost.

Probabil că jucătorii care joacă prin campionatele pe unde joacă, calitatea fotbalului românesc, nu e treaba mea să mă bag în aceste lucruri, cei de la federaţie şi antrenorii ştiu mai bine. Dar ne lipseşte ceva şi încă nu suntem pregătiţi ca să ne batem cu echipele puternice.



Jocul echipei naţionale nu a fost pe aşteptările mele şi rezultatul a confirmat ceea ce am spus eu.

Eu sper din tot sufletul să ajungem la Euro, dar trebuie să şi câştigăm ca să putem să ajungem. Trebuie să recunoaştem că avem o grupă destul de dificilă cu Suedia, Norvegia şi Spania dar în fotbal, aşa cum s-a demosntrat, totul este posibil şi trebuie să sperăm
", a declarat Tudorel Stoica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tudorel stoicasuedia 

viewscnt
Articole similare