Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Mihai Covaliu la finalul anului preolimpic! Unde ne aflăm cu şapte luni înaintea Jocurilor din Japonia

VIDEO | Concluziile lui Mihai Covaliu la finalul anului preolimpic! Unde ne aflăm cu şapte luni înaintea Jocurilor din Japonia

Sporturi

Comentarii

2019 e aproape să se încheie şi preşedintele COSR a făcut bilanţul. Până acum, 55 de sportivi români s-au calificat la competiţia supremă de anul viitor.

 În 2016, la Rio, România a obţinut doar 4 medalii, cel mai modest rezultat din ultimii 30 de ani pentru delegaţia noastră. 
 
"Mi-aş dori să nu mai supravieţuim doar prin excepţii, prin Simona Halep, Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, ci să creem un sistem naţional pe o bază solidă" a declarat Mihai Colaviu, preşedinte COSR. 

Numărul sportivilor ar putea creşte şi mai mult în cazul calificării naţionalei feminine de handbal la Jocurile Olimpice. Pentru acest lucru este însă nevoie să trecem cu bine de turneul preolimpic din luna martie. 

"Sper să nu se mai repete acel joc şi acea atitudine din ultimul meci cu Japonia, mi-aş dori să văd fiecare sportiv român, băiat sau fată, care intră în competiţie, că o face cu demnitate, cu dăruire şi că luptă din toate puterile pentru a reprezenta România" a continuat Covaliu. 
 
"Sunt uşor dezamăgit de finalul de Campionat Mondial, unde nu cred că a fost o relaxare ci s-au depus armele mult prea devreme" a fost şi comentariul lui Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal. 

Afla mai multe despre: cosrbilanţan preolimpiccovaliudedu 

viewscnt
Articole similare